Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Emocje - modele


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 DestarSon

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Lokalizacja:DXupczyn
Offline

Napisano 04.09.2014 19:17

Witam, mam taki problem, otóż wgrałem ten plugin na emocje: https://forums.allie...d.php?t=213861? (jak uznajecie to za reklame czy coś to usuńcie)

I prawie wszystko pięknie działa tylko jest jeden problem. U mnie jak to robię modele są widoczne, ale gdy robi to inny gracz to on w tym czasie znika.

Czy to może być związane z tym, że są wgrane modele na strażników i więźniów i się to po prostu nie zgrywa?

 

Z góry dziękuje za opowiedź :)


  • +
  • -
  • 0

#2 DestarSon

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Lokalizacja:DXupczyn
Offline

Napisano 06.09.2014 12:20

Ktoś może mi pomóc?


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych