Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[ROZWIĄZANE] Problem w informacją HUD rankBF2


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Wiciu1987

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:272
  • Imię:Witek
  • Lokalizacja:Sieradz
Offline

Napisano 01.09.2014 13:36

Witam wszystkich   ;) Panowi/Pani mam problem z informacją jaka jest pokazywana w HUD a mianowicie chodzi o te informacje

 cyctat przykładowy oczywiście "[BF2] Zabicia: 145  Odznaki: 1  Ranga: 16" Jak wchodzę w serwer przez Steam to ta informacja pokazywana jest w lewym dolnym rogu jak dobrze wiemy, a jak wejdę na serwer przez NON- Steam to pokazywana jest pod celownikiem. Jak to naprawić by prez Steam jak i NON-Steam była ta informacja pokazywana w lewym dolnym rogu ????

 

 

 

P.S Jest taki plik który nazywa się hud.inl i raczej chyba na pewno trzeba to ustawić tutaj. 

Załączone pliki

  • Załączony plik  hud.inl   1,63 KB  5 Ilość pobrań

  • +
  • -
  • 0

#2 Kotek21

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:87
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Mizerna
Offline

Napisano 01.09.2014 14:14

O Ile sie nie myle to po chwili jest wymuszenie aby bylo w lewym dolnym rogu bo to jest przez central player names


  • +
  • -
  • 0

#3 Wiciu1987

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:272
  • Imię:Witek
  • Lokalizacja:Sieradz
Offline

Napisano 01.09.2014 14:59

A jak to naprawić ???


  • +
  • -
  • 0

#4 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 02.09.2014 19:22

Komenda hud_centerid 0 do konsoli ;)
  • +
  • -
  • 1

#5 Wiciu1987

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:272
  • Imię:Witek
  • Lokalizacja:Sieradz
Offline

Napisano 03.09.2014 12:15

Działa dzięki ;) Ale powiedz mi jeszcze jedno, czy każdy gracz wchodząc na serwer przez NON-Steam będzie musiał wpisać tę samą komendę ??!


  • +
  • -
  • 0

#6 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 03.09.2014 13:16

Nie, akurat Ty tak miałeś zapisane w configu
  • +
  • -
  • 0

#7 Wiciu1987

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:272
  • Imię:Witek
  • Lokalizacja:Sieradz
Offline

Napisano 03.09.2014 13:36

Okey, rozumiem.Jeszcze raz dziękuje za odpowiedź. Pozdro ;) Można zamknąć 


  • +
  • -
  • 0

#8 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 04.09.2014 06:44

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Pomoc udzielona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych