Witam Wszystkich   Panowie/Panie widziałem taki plugin kiedyś na serwerze i gracz co nie co mi o nim powiedział, ale nie mam pojęcia jak on może się nazywać, to go opiszę tak jak jak to rozumiem. Gracz wpisuję przykładowo say wiadomość i od razu w lewym górnym rogu wyskakuje mu chat i może pisać np. Potrzebuję pomocy w sprawie takiej i takiej, wciska enter i wyskakuje komunikat wiadomość wysłana. I teraz najlepsze. Ta wiadomość zapisuję się w logach. Tworzy sobie tam jakiś plik i w nim są wszystkie wiadomości zapisywane. Czy moglibyście powiedzieć jak się ten plugin nazywa ??
 Panowie/Panie widziałem taki plugin kiedyś na serwerze i gracz co nie co mi o nim powiedział, ale nie mam pojęcia jak on może się nazywać, to go opiszę tak jak jak to rozumiem. Gracz wpisuję przykładowo say wiadomość i od razu w lewym górnym rogu wyskakuje mu chat i może pisać np. Potrzebuję pomocy w sprawie takiej i takiej, wciska enter i wyskakuje komunikat wiadomość wysłana. I teraz najlepsze. Ta wiadomość zapisuję się w logach. Tworzy sobie tam jakiś plik i w nim są wszystkie wiadomości zapisywane. Czy moglibyście powiedzieć jak się ten plugin nazywa ??

Forum

Forum
 Użytkownicy

Użytkownicy
 Kalendarz

Kalendarz
 Dodatki SourceMod

Dodatki SourceMod

Temat jest zamknięty
 Temat jest zamknięty![[ROZWIĄZANE] Chyba mało spotykany Plugin: post #1](https://amxx.pl/public/style_images/tctc91_luminous/icon_share.png) 

)
)