Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

problem z biblioteką serwera cs 1.6 JailreakNie moge wlaczyc serwera poniewaz wyskakuje mi blad ze jest jakas zla biblioteka serwera


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Smog

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:17
  • Imię:maciek
  • Lokalizacja:wroclaw
Offline

Napisano 26.08.2014 11:28

WItaam mam problem gdy chce wlaczyc serwer to wyskakuje blad 

 

Na serwerze wystąpił błąd: ERROR : Host_Error: Couldn't get DLL API from kk.Ylkkk.Yjhk!

Problem dotyczy bibliotek serwera. Pamiętaj, że nasze serwery uruchomione są na Linuksie i potrzebują bibliotek .so. Biblioteki .dll nie będą działać! Więcej informacji znajdziesz w FAQ

 
wczesniej nie dzialaly mi zabawy cypisa wiec zreinstalowalem metamoda do wersji 1.8.1 i teraz wyskakuje cos takiego gdy chce wlaczyc serwer proszę o pomoc gdzie co jak za pomoc + 

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych