Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Błedy w w silnikuBłedy


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Narx

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:58
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Busko
Offline

Napisano 21.08.2014 20:09

Siemka mam silnik i wyskakuja mi takie błedy to jest sma silnika

 

Welcome to the AMX Mod X 1.8.1-300 Compiler.
Copyright © 1997-2006 ITB CompuPhase, AMX Mod X Team
 
QTM_CodMod.sma(982) : error 017: undefined symbol "taget"
QTM_CodMod.sma(998) : warning 225: unreachable code
 
1 Error.
Could not locate output file QTM_CodMod.amxx (compile failed).
 
 

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 Narx

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:58
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Busko
Offline

Napisano 21.08.2014 20:37

Juz zrobione do zamkniecia


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych