Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z dodaniem klassy na serwer COD Moda


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 Topornik

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:49
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Mosina
Offline

Napisano 20.08.2014 20:42

Witam , dodałem 3 nowe klasy na serwer cod moda

 

Dodałem je do plugins [ koncowka z amxx]

Nastepnie dodałem do plugins-codmod

 

I tak po wpisaniu / klasy pisze opis

 

Jednak ...

Jest to paczka 

http://amxx.pl/topic/100438-cod-mod-by-gv3r-mega/page-4

Więc serwer korzysta z sql i teraz pytanie ...

Po dodaniu tych 3 klas na serwerze mam

 

poczekaj na klase a nie spamujesz

Propozycjeee???



#2 Topornik

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:49
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Mosina
Offline

Napisano 20.08.2014 21:25

Tak sie prezentuja logi kiedy klasy sa dodane

 

http://www.wklej.org/id/1445170/

 

a tak kiedy nie sa dodane

 http://www.wklej.org/id/1445168/

 

Sory nie moge postu edytowac



#3 Wszechwiedzący

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 46
Pomocny

  • Postów:172
  • Lokalizacja:polska
Offline

Napisano 20.08.2014 21:35

klasy dodajesz tylko do plugins_codmod.ini.


Zapraszam serdecznie na moj serwer Cod mod Awnase klas.Oraz forum http://nafukani.eu/

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png

 

Jesli pomogłem daj  :plus:


#4 Topornik

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:49
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Mosina
Offline

Napisano 20.08.2014 21:43

klasy dodajesz tylko do plugins_codmod.ini.

 

Wiem )

Chodziło mi o to że plik dodałem do folderu plugin :)

Nie plugin do plugins.inni

 

Tylko plugin jako plik do folderu :)



#5 Wszechwiedzący

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 46
Pomocny

  • Postów:172
  • Lokalizacja:polska
Offline

Napisano 20.08.2014 21:54

Wczesniej bylo dobrze ??Jesli tak podaj sma klas.



Zapraszam serdecznie na moj serwer Cod mod Awnase klas.Oraz forum http://nafukani.eu/

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png

 

Jesli pomogłem daj  :plus:


#6 Topornik

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:49
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Mosina
Offline

Napisano 20.08.2014 21:59

1 klasa

 

http://www.wklej.org/id/1445215/

 

2 klasa

 

http://www.wklej.org/id/1445218/

 

3 klasa

 

http://www.wklej.org/id/1445219/

 

Sory ze nie sma ale mam problem z dodaniem

 

 



#7 Wszechwiedzący

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 46
Pomocny

  • Postów:172
  • Lokalizacja:polska
Offline

Napisano 20.08.2014 22:01

Sproboj wgrac czysty silnik coda i sprawdz czy bład wystepuje nadal.


Zapraszam serdecznie na moj serwer Cod mod Awnase klas.Oraz forum http://nafukani.eu/

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png

 

Jesli pomogłem daj  :plus:


#8 Topornik

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:49
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Mosina
Offline

Napisano 20.08.2014 22:02

Wszystko było dobrze...

Dopiero jak chciałem dodac jakas klase

 

Moze cos z mysql ?



#9 Topornik

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:49
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Mosina
Offline

Napisano 20.08.2014 22:03

http://amxx.pl/topic/100438-cod-mod-by-gv3r-mega/page-4

 

 

Przeczytaj to...Koles ma ten sam problem co ja



#10 Wszechwiedzący

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 46
Pomocny

  • Postów:172
  • Lokalizacja:polska
Offline

Napisano 20.08.2014 22:04

L 08/20/2014 - 22:16:05: [MySQL] Invalid column: -1 L 08/20/2014 - 22:16:05: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "codsqlnew.amxx") L 08/20/2014 - 22:16:05: [AMXX] Run time error 10: native error (native "SQL_ReadResult") L 08/20/2014 - 22:16:05: [AMXX] [0] codsqlnew_2453325.smax::KlasaHandle (line 723)

 

 

 

Masz jakis bład z silnikiem. Sproboj wgrac czysty.


					
					

Zapraszam serdecznie na moj serwer Cod mod Awnase klas.Oraz forum http://nafukani.eu/

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png

 

Jesli pomogłem daj  :plus:


#11 Topornik

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:49
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Mosina
Offline

Napisano 21.08.2014 05:38

Czyli mam zrobic reinstal serwera ?



#12 ex0

    Wolny strzelec.

  • Power User

Reputacja: 377
Wszechpomocny

  • Postów:1124
  • GG:
  • Imię:Kacper
  • Lokalizacja:Żywiec
Offline

Napisano 21.08.2014 07:07

L 08/20/2014 - 22:16:05: [MySQL] Invalid column: -1 L 08/20/2014 - 22:16:05: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "codsqlnew.amxx") L 08/20/2014 - 22:16:05: [AMXX] Run time error 10: native error (native "SQL_ReadResult") L 08/20/2014 - 22:16:05: [AMXX] [0] codsqlnew_2453325.smax::KlasaHandle (line 723)
 
 
 
Masz jakis bład z silnikiem. Sproboj wgrac czysty.


-.-

Czyli mam zrobic reinstal serwera ?

Wyczyść tabele bazy danych przy wyłączonym serwerze i włączy go już z czystą tabelą.
  • +
  • -
  • 0

TWORZENIE FOR SPOŁECZNOŚCIOWYCH | ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI
WSPARCIE TECHNICZNE SERWERÓW HLDS | MODERNIZACJA, OPTYMALIZACJA, ZABEZPIECZENIA


Zapraszam do mojego profilu ;)


#13 Topornik

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:49
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Mosina
Offline

Napisano 21.08.2014 15:33

Zmieniłem w sql i codmodsqlnew.sma - zmieniłem na amxx [ kompilacja ]  tabele i dalej wyskakuje problem ze mam czekac i nie spamowac

 



#14 Topornik

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:49
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Mosina
Offline

Napisano 21.08.2014 15:52

Działa :)

Klasy z generatora nie działaj.

Normalne tak wiec mozna zamknac






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych