Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z dodaniem admina na serwer

cod nowy

Najlepsza odpowiedź SK4N3R, 14.08.2014 13:24

Temat do zamkniecia, dziekuje za pomoc.

Przejdź do postu


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 SK4N3R

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Oświęcim
Offline

Napisano 14.08.2014 12:55

Witam - moim problemem jest dodanie admina na serwer.

 

 

Tak wyglada moje users.ini

 

Spoiler

restartuje serwer, wpisuje w konsole amxmodmenu i wyskakuje wiadomosc "Nie mozesz uzyc tej komendy"

 

Pomoże ktos ?


Użytkownik SK4N3R edytował ten post 14.08.2014 12:55

  • +
  • -
  • 0

#2 ex0

    Wolny strzelec.

  • Power User

Reputacja: 377
Wszechpomocny

  • Postów:1124
  • GG:
  • Imię:Kacper
  • Lokalizacja:Żywiec
Offline

Napisano 14.08.2014 13:01

a hasło wpisujesz przed wejściem na serwer? 


  • +
  • -
  • 0

TWORZENIE FOR SPOŁECZNOŚCIOWYCH | ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI
WSPARCIE TECHNICZNE SERWERÓW HLDS | MODERNIZACJA, OPTYMALIZACJA, ZABEZPIECZENIA


Zapraszam do mojego profilu ;)


#3 xenos

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 209
Profesjonalista

  • Postów:456
  • GG:
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 14.08.2014 13:05

Po pierwsze zły dział, problem nie ma styczności z modem cod'a
Po 2gie używasz amxbansa?
Jeśli tak sprawdz czy nie masz ustawionego odczytu z bazy danych.


  • +
  • -
  • 0
"Jeśli potrafię to pomogę, jeśli nie potrafię to wskaże drogę którą trzeba dążyć by znaleźć odpowiedz" 

Pluginy:
Szukanie Aktywnych Banów w AmxBansie
Drop After Death
Kto postawił mine

#4 ^Technik^

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 35
Życzliwy

  • Postów:93
  • GG:
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 14.08.2014 13:07

pokaz plugins.ini



#5 SK4N3R

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Oświęcim
Offline

Napisano 14.08.2014 13:08

Spoiler


  • +
  • -
  • 0

#6 ^Technik^

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 35
Życzliwy

  • Postów:93
  • GG:
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 14.08.2014 13:17

Tak jak myslalem serwer jest podlaczony pod amxbans wiec dodajesz adminow przez amxbans

Jesli nie chcesz amxbans robisz tak 2 wersje :

Z AMXBANS

Spoiler

 

 

BEZ AMXBANS 

 

Spoiler

 

JEŚLI NIECHCESZ USUWAC AMXBANS  amxbans.cfg

 

szukasz

 

// Wczytywanie adminów

// 0 z bazy SQL, 1 = z pliku users.ini, 2 = nie ładuje adminów
amxbans_use_admins_file 0

ustawiasz na 1

czyli musi być

// Wczytywanie adminów
// 0 z bazy SQL, 1 = z pliku users.ini, 2 = nie ładuje adminów
amxbans_use_admins_file 1

 

Juz lepiej nie wytłumacze ;)


Użytkownik ^Technik^ edytował ten post 14.08.2014 13:22


#7 SK4N3R

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Oświęcim
Offline

Napisano 14.08.2014 13:24   Najlepsza odpowiedź

Temat do zamkniecia, dziekuje za pomoc.


  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod nowy,

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych