Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z wgraniem modeli broni i rs'ów na serwer


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Green^^

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Lokalizacja:polska
Offline

Napisano 13.08.2014 08:19

Mam problem z wgraniem modeli broni i rs'ów na serwer, gdy wgram modele na serwer one w ogóle nie działają nie wiem co się dzieje może coś źle robię? Nie wiem tak samo jest z rs'ami na końcu rundy nie ma ich, a nie raz są przy wchodzeniu na serwer. Proszę o pomoc 

 

To jest link do paczki modeli: https://www.sendspace.com/file/2dr83s


  • +
  • -
  • 0

#2 ex0

    Wolny strzelec.

  • Power User

Reputacja: 377
Wszechpomocny

  • Postów:1124
  • GG:
  • Imię:Kacper
  • Lokalizacja:Żywiec
Offline

Napisano 13.08.2014 08:34

A co nam kolego da Twoja paczka modeli ?

Z którego pluginu na zmianę korzystasz?

GHW_Replacement? 

Oraz który plugin od Rsów?

Skorzystaj z pluginu od Speedkilla, jest bardzo przyjemny w użyciu oraz działa na 100%. 

 

Kolejne pytanie to czy masz jakieś logi jak coś wgrasz?

 

Pamiętaj o dokładnych ścieżkach w pliku RoundSound.ini, oraz newweapons.ini .

Pobierało Ci w ogóle modele? 


  • +
  • -
  • 0

TWORZENIE FOR SPOŁECZNOŚCIOWYCH | ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI
WSPARCIE TECHNICZNE SERWERÓW HLDS | MODERNIZACJA, OPTYMALIZACJA, ZABEZPIECZENIA


Zapraszam do mojego profilu ;)


#3 Green^^

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Lokalizacja:polska
Offline

Napisano 13.08.2014 08:52

Modeli właśnie w ogóle nie pobierało a korzystam z GHW_Replacement

 

 

logi:

 

L 08/13/2014 - 09:46:13: [AMXX] Plugin file open error (plugin "Roundsound_ads_time")
L 08/13/2014 - 09:46:13: [AMXX] Plugin file open error (plugin "Roundsound_prefix")
L 08/13/2014 - 09:46:13: [AMXX] Plugin file open error (plugin "Roundsound_show_type")
L 08/13/2014 - 09:46:13: [AMXX] Plugin file open error (plugin "Roundsound_random_music")
L 08/13/2014 - 09:46:13: [GHW_Weapon_Replacement.amxx] File Inexistent: "models/new/w_usp.mdl" (Line 1 of new_weapons.ini)
L 08/13/2014 - 09:46:13: [GHW_Weapon_Replacement.amxx] File Inexistent: "models/new/w_ak47.mdl" (Line 2 of new_weapons.ini)
L 08/13/2014 - 09:46:13: [AMXX] Failed to open dictionary file: cstrike/addons/amxmodx/data/lang/end_roundsound.txt


Użytkownik Green^^ edytował ten post 13.08.2014 08:54

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych