Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
Silnik

Prośba o naprawienie silnika - nowa statystka Obrazenia, armorStatystki się resetują przy zmianie mapy

silnik

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 IndiosBravos

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:39
  • Lokalizacja:Pomorskie
Offline

Napisano 06.08.2014 10:30

Witam, proszę o naprawienie silnika w którym są dodane nowe statystki, Armor oraz Obrażenia. Obie statystki resetują się po zmianie mapy. 

 

Jeśli byłaby możliwość proszę o dodanie do menu rozdawania statystyk ich limity. 

 

 

Sma do silnika w załączniku.

 

Dziekuje.

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 kakus002

    (-.(-.(-.-).-).-)

  • Zbanowany

Reputacja: 164
Profesjonalista

  • Postów:209
  • Lokalizacja:OS
Offline

Napisano 06.08.2014 11:14

Zobacz czy będą się resetować.

Załączone pliki



#3 IndiosBravos

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:39
  • Lokalizacja:Pomorskie
Offline

Napisano 06.08.2014 12:26

Zobacz czy będą się resetować.

 

Moge wiedzieć co zmieniłes :)?


  • +
  • -
  • 0

#4 kakus002

    (-.(-.(-.-).-).-)

  • Zbanowany

Reputacja: 164
Profesjonalista

  • Postów:209
  • Lokalizacja:OS
Offline

Napisano 06.08.2014 12:53

W public ZapiszDane dodałem dwa razy

#%i
bo brakowało

#5 IndiosBravos

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:39
  • Lokalizacja:Pomorskie
Offline

Napisano 07.08.2014 10:52

 

W public ZapiszDane dodałem dwa razy

#%i
bo brakowało

 

 

Działa! Dziękuje.


  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: silnik

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych