Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[Problem] Plugin vip.amxx nie działa, run time error 10


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Aronxx

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • Imię:Krzysiek
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 31.07.2014 21:57

Znów zakładam kolejny temat ... nie wiem co znów nie było jasne ... no mniejsza o to ...

 

Problem jest związany z pluginem VIP, jest wgrany na serwer dostaje granaty, ale w późniejszym czasie powinno pokazać się menu z wyborem broni, lecz go nie ma.

 

Logi+Tryb debug:

L 07/31/2014 - 22:31:33: [AMXX] Run time error 10 (plugin "vip.amxx") (native "cs_set_armoury_type") - debug not enabled!
L 07/31/2014 - 22:31:33: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/31/2014 - 22:34:48: Start of error session.
L 07/31/2014 - 22:34:48: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140731.log")
L 07/31/2014 - 22:34:48: [CSTRIKE] Non-player entity 7 out of range
L 07/31/2014 - 22:34:48: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "vip.amxx")
L 07/31/2014 - 22:34:48: [AMXX] Run time error 10: native error (native "cs_set_armoury_type")
L 07/31/2014 - 22:34:48: [AMXX]    [0] vip_2418496.smax::Round_Start (line 45)
L 07/31/2014 - 22:35:59: [CSTRIKE] Non-player entity 7 out of range
L 07/31/2014 - 22:35:59: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "vip.amxx")
L 07/31/2014 - 22:35:59: [AMXX] Run time error 10: native error (native "cs_set_armoury_type")
L 07/31/2014 - 22:35:59: [AMXX]    [0] vip_2418496.smax::Round_Start (line 45)
L 07/31/2014 - 22:36:17: [CSTRIKE] Non-player entity 7 out of range
L 07/31/2014 - 22:36:17: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "vip.amxx")
L 07/31/2014 - 22:36:17: [AMXX] Run time error 10: native error (native "cs_set_armoury_type")
L 07/31/2014 - 22:36:17: [AMXX]    [0] vip_2418496.smax::Round_Start (line 45)

  • +
  • -
  • 0

#2 Split

    Programista

  • Power User

Reputacja: 105
Zaawansowany

  • Postów:449
  • GG:
  • Imię:Szymon
  • Lokalizacja:Głuchołazy
Offline

Napisano 31.07.2014 22:11

1. wszystkie moduły odblokowane?
2. dodałeś debug po vip.amxx ?
  • +
  • -
  • 0

LoL, 500 postów ;D


#3 Aronxx

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • Imię:Krzysiek
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 31.07.2014 22:13

tak wszystko odblokowane i dodałem debug, lecz nadal nic, właśnie wgrywam inny plugin VIP, jeżeli będzie to samo to ja już nie wiem


  • +
  • -
  • 0

#4 Split

    Programista

  • Power User

Reputacja: 105
Zaawansowany

  • Postów:449
  • GG:
  • Imię:Szymon
  • Lokalizacja:Głuchołazy
Offline

Napisano 31.07.2014 22:17

coś ten vip generator szwankuje ponieważ to już 2 problem dotyczący vipa.
zapodaj sma.
  • +
  • -
  • 1

LoL, 500 postów ;D


#5 Aronxx

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • Imię:Krzysiek
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 31.07.2014 22:47

Wgrałem tego VIP'a z tego tematu:

http://amxx.pl/topic/49906-vip-plugin-34/

I także nie działa, a co najlepsze nie ma teraz nic w logach, a broń ani na start się nie dostaje ani po 2 rundach nie ma menu z wyborem ;/

Załączony plik  vip.sma   8,07 KB  8 Ilość pobrań
  vip.amxx


Użytkownik Aronxx edytował ten post 31.07.2014 23:02

  • +
  • -
  • 0

#6 Split

    Programista

  • Power User

Reputacja: 105
Zaawansowany

  • Postów:449
  • GG:
  • Imię:Szymon
  • Lokalizacja:Głuchołazy
Offline

Napisano 31.07.2014 23:42

Coś ci blokuje wejście menu przed rozpoczęciem rundy, usuwaj pojedynczo pluginy aż znajdziesz który powoduje blokadę menu na start.

Pozdrawiam
  • +
  • -
  • 1

LoL, 500 postów ;D





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych