Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
Sklep

Problem z sklepem [auto. sklep by ghost]

sklep

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Najarany.

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:97
  • GG:
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Knurów
Offline

Napisano 23.07.2014 15:18

Witam, jak instaluję sklep to piszę że instalacja została poprawnie zainstalowana, a jak wchodzę w sklepik mam taki efekt.(w załączniku)

Załączone miniatury

  • adadadada.png

Użytkownik Najarany. edytował ten post 23.07.2014 15:18

Zapamiętaj że każdy czas się liczy.

#2 BeMM

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 43
Pomocny

  • Postów:175
  • GG:
  • Lokalizacja:KrK
Offline

Napisano 23.07.2014 16:25

W jakim formacie jest baza danych?

Ustawiłeś CHMODy?


  • +
  • -
  • 0

#3 byCZUS

    Listonosz

  • Support Team

Reputacja: 743
Guru

  • Postów:459
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:GW
Offline

Napisano 23.07.2014 16:40

Na pierwszy rzut oka błędne dane przy instalacji i htaccess się źle skonfigurował :) + wygląda na źle zapisane pliki (ktoś w nich grzebał) bo nie są UTF-8 bez BOM


  • +
  • -
  • 0

Dziękuje, dobranoc.


#4 Najarany.

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:97
  • GG:
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Knurów
Offline

Napisano 23.07.2014 17:01

W jakim formacie jest baza danych?

Ustawiłeś CHMODy?

Tak ustawiłem.

 

 

Na pierwszy rzut oka błędne dane przy instalacji i htaccess się źle skonfigurował :) + wygląda na źle zapisane pliki (ktoś w nich grzebał) bo nie są UTF-8 bez BOM

Czystą paczke z strony na ftp wgralem. Wiec chyba nikt nie grzebał.


Zapamiętaj że każdy czas się liczy.

#5 Najarany.

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:97
  • GG:
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Knurów
Offline

Napisano 23.07.2014 17:33

Dobra do zamknięcia, poradziłem sobie.


Zapamiętaj że każdy czas się liczy.

#6 CheQ

    Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.

  • Junior Admin

Reputacja: 1984
Godlike

  • Postów:5534
  • Imię:Adaś
  • Lokalizacja:Glinianka
Offline

Napisano 24.07.2014 08:35

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Autor tematu zbanowany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0

b_560_95_1.png






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: sklep

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych