Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

alt_end_round_sounds coś nie trybi


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 sedoven

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Lokalizacja:Śląsk
Offline

Napisano 17.08.2009 09:53

Witam pobrałem sobie alt_end_round_sounds zmieniłem nazwy piosenek
nuty wrzuciłem na ftp i wszystko było dobrze, muzyke pobrało tylko, że w grze raz słychać a raz nie
wgrywałem wszystko od nowa i nic nie pomogło ;/
tak wygląda roundsound.ini

; CT Sounds
"sound/misc/ctwin11.mp3" "CT"
"sound/misc/ctwin22.mp3" "CT"
"sound/misc/ctwin33.mp3" "CT"
"sound/misc/ctwin44.mp3" "CT"

; T Sounds
"sound/misc/ttwin11.mp3" "T"
"sound/misc/ttwin22.mp3" "T"
"sound/misc/ttwin33.mp3" "T"
"sound/misc/ttwin44.mp3" "T"


a tak wyglądają wszystkie piosenki

Dołączona grafika

nie wiem co moge zrobić :help:
  • +
  • -
  • 0

#2 assbluster

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:11
  • Lokalizacja:MC
Offline

Napisano 17.08.2009 12:51

Hmm.. też tak mam, nie zawsze odgrywa muzyczke... Mam wpisane po 12 plików dla CT i T, i czasami w ogóle nie odtwarza niektórych. Co dziwne jak wywale reszte dźwięków i zostawie ten którego nie słychać pod koniec rundy to spokojnie go wtedy odtwarza. NIe wiem jaka jest tego przyczyna..
  • +
  • -
  • 0

#3 Demon Diablo

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Lokalizacja:Opole
Offline

Napisano 17.08.2009 13:45

mam tak samo ja już się chyba do tego przyzwyczaiłem
ale gdyby ktoś mi w tym pomógł to bym był wdzięczny :D
edit;
haha wiem już o co chodzi :)
tak jak pisał pawlik
cs nie otwiera niektórej muzyki,sprawdziłem kazda pobrana muze przez komende mp3 play soundmisckatalog muzykinazwanutki
i okazało się że te nutki które otwierały się na servie otwierają się w csie
więc muszę znaleść lepszy program do edytowania mp3 :)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych