Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

notfound


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Koocur

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:29
Offline

Napisano 07.06.2008 10:28

wyskakuje mi co jakis czas napis

[ERS] ML_NOTFOUND: ERS_DISPLAY_AD

i nie moge nikogo banowac, zmieniac mapy, kickowac...
Co jest nie tak?
AMXX sciagniety z tematu Mafia
  • +
  • -
  • 0

#2 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 07.06.2008 10:40

[ERS] ML_NOTFOUND: ERS_DISPLAY_AD


To jest od pluginu Alt End Round Sounds :P Też to miałem i rozwiązałem problem. Wrzuć plik który jest w załączniku do: addons/amxmodx/data/lang

i nie moge nikogo banowac, zmieniac mapy, kickowac...


A dodałeś sobie admina dobrze ?

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#3 Koocur

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:29
Offline

Napisano 07.06.2008 10:46

A dodałeś sobie admina dobrze ?


Tak, na 100%
  • +
  • -
  • 0

#4 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 07.06.2008 10:51

A menu admina Ci działa? (amxmodmenu)
  • +
  • -
  • 0

#5 Koocur

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:29
Offline

Napisano 07.06.2008 11:18

Wziąłem sobie binda na klawisz i kiedy naciskam go to pokazują się wszystkie możliwe komendy, ale żadnej nie mogę użyć.
  • +
  • -
  • 0

#6 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 07.06.2008 11:22

Pokaż co masz w users.ini
  • +
  • -
  • 0

#7 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 07.06.2008 12:06

Wziąłem sobie binda na klawisz i kiedy naciskam go to pokazują się wszystkie możliwe komendy, ale żadnej nie mogę użyć.


coś pewnie z jakimś pluginem jest nie tak. Ale pokaż te users.ini
  • +
  • -
  • 0

#8 Sheyzyr

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:48
Offline

Napisano 07.06.2008 12:31

A może flagi?? :))

Hehe :P

Sprawdź.
  • +
  • -
  • 0

#9 Koocur

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:29
Offline

Napisano 07.06.2008 13:28

Juz ok, wgrałem innego amxx, thx za pomoc :)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych