Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z dproto 0.9.356 ( NS nie widzi serwera w ulubionych )


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Topornik

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:49
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Mosina
Offline

Napisano 09.07.2014 11:06

Witam wgrałem na serwer dproto 0.9.356 , aby działał mi plugin HLDS VoiceTranscorder , plugin działa , ale niestety na serwer nie moga wejsc osoby z Valve_ID ( NS ) , na serwer moga wejsc Orginalne Steamy oraz NS które w konsoli jak wpisze sie status maja Stema

 

Da sie to zrobic ?

 

Czy musze wgrac starsza wersje dproto  by ns wchodziły na serwer , ale wtedy ten plugin nie bedzie działał



#2 Puchate

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 198
Profesjonalista

  • Postów:432
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 09.07.2014 13:26

Kolega zapomniał o ustawieniach w dproto.cfg

# ServerInfoAnswerType (0/1/2)
# Sets server answer type for query requests
# 	0 = New style (Source Engine)
#	1 = Old Style (Fix favorites list for p.47 clients)
#	2 = Hybrid mode - Server is visible anywhere, but there are 3 packets generated for every serverinfo request
ServerInfoAnswerType = 2

Bo podejrzewam że przez "connect IP" im działa. Jeżeli przez konsolę też nie to sprawdź konfigurację dproto oraz czy w ogóle działa.


Użytkownik Puchate edytował ten post 09.07.2014 13:28

  • +
  • -
  • 0

#3 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6033
Godlike

  • Postów:10832
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 09.07.2014 14:42

Jeśli rozwiązanie przez puchate nie będzie działać

podaj wersje silnika oraz metamoda


  • +
  • -
  • 0

#4 Topornik

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:49
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Mosina
Offline

Napisano 09.07.2014 14:50

Czyli jak ustawie 2 to bedzie wszystko dobrze ?

 

Teraz jest 0 ( w pobranym cfg)

 

Ale mam inne dproto wiec moge wgrac to , utawie 2 i bedzie dobrze ?

 

Bo chce byc w 99% pewnych bo inaczej znowu serwer w dupe pojdzie bo 99% to ns i z 22/22 bedzie 5/22...

 

 



#5 Topornik

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:49
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Mosina
Offline

Napisano 09.07.2014 15:16

Mysle ze działa , czy ma ktos ns by sprawdzic czy mozna dodac nasz serwer do ulubionych ?



#6 amx93

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:30
  • Lokalizacja:Dom
Offline

Napisano 10.07.2014 21:43

wgraj sobie nowszą wersje 0.9.391

http://cs.rin.ru/for...pic.php?t=55986


Zapraszam na mój serwer :>
185.36.169.80:27015
b_350_20_085B69_070B38_FFFFFF_000000.png

 

www.xSteam.pl

www.Serwery.xSteam.pl





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych