Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
Silnik

Errory Silnika (blad zapisu kodu ColorChatu)Blad silnika

silnik

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Chrupek235

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Nowy Sącz
Offline

Napisano 03.07.2014 14:24

Witam. Mam problem z silnikiem COD MOD'a w ktorym wyskakuja dwa errory, proszę kogos o poprawienie tego, z gory dzięki ;)

 

L 07/03/2014 - 15:11:04: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "QTM_CodMod.amxx")
L 07/03/2014 - 15:11:04: [AMXX] Run time error 4: index out of bounds
L 07/03/2014 - 15:11:04: [AMXX]    [0] colorchat.inc::ColorChat (line 75)
L 07/03/2014 - 15:11:04: [AMXX]    [1] QTM_CodMod.sma::PokazReklame (line 1137)

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

CsVirtual.pl b_350_20_0D9CD8_1B8ECA_FFFFFF_000000.png Zapraszam ! Unikalny Serwer COD MOD


#2 Empiryczny

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:30
  • Lokalizacja:Rybnik
Offline

Napisano 03.07.2014 15:16

Tu masz rozwiązanie: http://amxx.pl/topic...od/#entry647249



#3 VolT.

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:103
  • Lokalizacja:Bydgoszcz
Offline

Napisano 03.07.2014 18:08

 

To nie pomogło, dalej występują te same error logi.


  • +
  • -
  • 0

#4 ka.linux

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 46
Pomocny

  • Postów:78
  • GG:
  • Imię:Marek
  • Lokalizacja:Konin
Offline

Napisano 03.07.2014 18:35

Wejdz w plik QTM_CodMod.sma (np. notatnik), kliknij ctrl+f i wpisz ZADANIE_POKAZ_REKLAME, usun wszystkie linie tego wpisu oraz usuń cały public PokazReklame(id) lub () nie pamiętam, będziesz miał czysto w logach a reklama jest zbędna po wejściu na serwer moim zdaniem.


  • +
  • -
  • 1

POMAGAM PŁATNIE NA PROŚBĘ!


#5 Empiryczny

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:30
  • Lokalizacja:Rybnik
Offline

Napisano 03.07.2014 20:21

Ale Ty mu dałeś rozwiązanie... 

 


To nie pomogło, dalej występują te same error logi.

 

U mnie problemu nie ma.







Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: silnik

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych