Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Jak usunąć HUD z nowego codmoda?


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
23 odpowiedzi w tym temacie

#1 `DuszeK

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:22
  • Imię:Krzysztof
  • Lokalizacja:Białystok
Offline

Napisano 01.07.2014 14:53

Jak usunąć hudy po lewej stronie (doświadczenie,klasa idt.)

 

 

 

 



#2 `DuszeK

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:22
  • Imię:Krzysztof
  • Lokalizacja:Białystok
Offline

Napisano 01.07.2014 15:19

dziękuje



#3 `DuszeK

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:22
  • Imię:Krzysztof
  • Lokalizacja:Białystok
Offline

Napisano 01.07.2014 15:23

tylko gdzie to jest?



#4 Ventri

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 78
Zaawansowany

  • Postów:227
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 01.07.2014 15:47

Kliknij na klawiaturze CTRL + F i wpisz PokazInformacje (id)


  • +
  • -
  • 2

4_22.png


#5 `DuszeK

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:22
  • Imię:Krzysztof
  • Lokalizacja:Białystok
Offline

Napisano 01.07.2014 15:53

ale w jakim pliku .sma?



#6 `DuszeK

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:22
  • Imię:Krzysztof
  • Lokalizacja:Białystok
Offline

Napisano 01.07.2014 15:57

daje w załączniku moje pliki .sma  i niech ktoś mi usunie hudy z lewej strony (klasa,doświadczenie itp)

Załączone pliki



#7 Ventri

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 78
Zaawansowany

  • Postów:227
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 01.07.2014 16:01

łap

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 2

4_22.png


#8 `DuszeK

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:22
  • Imię:Krzysztof
  • Lokalizacja:Białystok
Offline

Napisano 01.07.2014 16:08

Dzięki

#9 `DuszeK

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:22
  • Imię:Krzysztof
  • Lokalizacja:Białystok
Offline

Napisano 02.07.2014 09:32

czy może mi ktoś przerobić ten plik żeby zbierało się perki i żeby działalo /perk i nie było można wpisać /klasy /klasa /staty itp. 

 

z góry dziękuje :)

Załączone pliki


Użytkownik `DuszeK edytował ten post 02.07.2014 09:34


#10 ex0

    Wolny strzelec.

  • Power User

Reputacja: 377
Wszechpomocny

  • Postów:1124
  • GG:
  • Imię:Kacper
  • Lokalizacja:Żywiec
Offline

Napisano 02.07.2014 09:39

czy może mi ktoś przerobić ten plik żeby zbierało się perki i żeby działalo /perk i nie było można wpisać /klasy /klasa /staty itp. 

 

z góry dziękuje :)

"Zbierało się perki?"
Co masz na myśli? 


Bez klasy oraz statystyk jak chciałeś. Wyłączona komenda :)


  • +
  • -
  • 1

TWORZENIE FOR SPOŁECZNOŚCIOWYCH | ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI
WSPARCIE TECHNICZNE SERWERÓW HLDS | MODERNIZACJA, OPTYMALIZACJA, ZABEZPIECZENIA


Zapraszam do mojego profilu ;)


#11 `DuszeK

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:22
  • Imię:Krzysztof
  • Lokalizacja:Białystok
Offline

Napisano 02.07.2014 09:56

miałem na myśli żeby dało się zbierać perki za zabójstwo 

 

i dziękuje :)



#12 ex0

    Wolny strzelec.

  • Power User

Reputacja: 377
Wszechpomocny

  • Postów:1124
  • GG:
  • Imię:Kacper
  • Lokalizacja:Żywiec
Offline

Napisano 02.07.2014 10:05

W jakim sensie zbierać? , że nie jeden a kilka?
Bo domyślnie jest jeden za zabójstwo.

Łap.
  • +
  • -
  • 1

TWORZENIE FOR SPOŁECZNOŚCIOWYCH | ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI
WSPARCIE TECHNICZNE SERWERÓW HLDS | MODERNIZACJA, OPTYMALIZACJA, ZABEZPIECZENIA


Zapraszam do mojego profilu ;)


#13 ex0

    Wolny strzelec.

  • Power User

Reputacja: 377
Wszechpomocny

  • Postów:1124
  • GG:
  • Imię:Kacper
  • Lokalizacja:Żywiec
Offline

Napisano 02.07.2014 16:14

Nie wiem co kombinujesz ale łap ;d 

Warrningami się nie przejmuj, po prostu kompilator zwraca uwagę, że podane wartości nie zostały nigdzie użyte a nie chce mi się tego edytować.
Jak Cię to irytuje to znajdz odpowiednie tam linijki i skasuj po prostu, bo to zmienne :) 


  • +
  • -
  • 0

TWORZENIE FOR SPOŁECZNOŚCIOWYCH | ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI
WSPARCIE TECHNICZNE SERWERÓW HLDS | MODERNIZACJA, OPTYMALIZACJA, ZABEZPIECZENIA


Zapraszam do mojego profilu ;)


#14 `DuszeK

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:22
  • Imię:Krzysztof
  • Lokalizacja:Białystok
Offline

Napisano 02.07.2014 16:41

tylko że coś się zepsuło i nie działają hudy ani /klasa a jak wpisuje /perk to wyskakuje mi perk: .



#15 ex0

    Wolny strzelec.

  • Power User

Reputacja: 377
Wszechpomocny

  • Postów:1124
  • GG:
  • Imię:Kacper
  • Lokalizacja:Żywiec
Offline

Napisano 02.07.2014 17:17

Przy okazji usunąłem te warrningi :D


  • +
  • -
  • 0

TWORZENIE FOR SPOŁECZNOŚCIOWYCH | ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI
WSPARCIE TECHNICZNE SERWERÓW HLDS | MODERNIZACJA, OPTYMALIZACJA, ZABEZPIECZENIA


Zapraszam do mojego profilu ;)


#16 `DuszeK

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:22
  • Imię:Krzysztof
  • Lokalizacja:Białystok
Offline

Napisano 02.07.2014 17:47

nadal się nie pokazują hudy i nie działa komenda /klasa i komenda /perk



#17 `DuszeK

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:22
  • Imię:Krzysztof
  • Lokalizacja:Białystok
Offline

Napisano 02.07.2014 17:59

logi:

 

L 07/02/2014 - 11:17:06: Start of error session.
L 07/02/2014 - 11:17:06: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140702.log")
L 07/02/2014 - 11:17:06: Function is not present (function "PokazInformacje") (plugin "QTM_CodMod.amxx")
L 07/02/2014 - 11:17:06: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "set_task") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 11:17:06: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 11:17:09: Function is not present (function "PokazInformacje") (plugin "QTM_CodMod.amxx")
L 07/02/2014 - 11:17:09: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "set_task") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 11:17:09: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 17:15:57: Start of error session.
L 07/02/2014 - 17:15:57: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140702.log")
L 07/02/2014 - 17:15:57: [AMXX] Plugin file open error (plugin "codclass_GraczVip.amxx")
L 07/02/2014 - 17:36:38: Start of error session.
L 07/02/2014 - 17:36:38: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140702.log")
L 07/02/2014 - 17:36:38: Function "UstawDoswiadczenie" was not found
L 07/02/2014 - 17:36:38: [AMXX] Run time error 19 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 17:36:38: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 17:36:38: [AMXX] Run time error -1 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 17:36:39: [HAMSANDWICH] Function ObrazeniaPost not found.
L 07/02/2014 - 17:36:39: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "RegisterHam") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 17:36:39: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 17:36:45: Expected 0 parameters, got 2
L 07/02/2014 - 17:36:45: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "ExecuteForward") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 17:36:45: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 17:36:58: [nVault] Invalid vault id: 0
 
L 07/02/2014 - 17:36:58: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "nvault_get") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 17:36:58: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 17:37:17: Expected 0 parameters, got 2
L 07/02/2014 - 17:37:17: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "ExecuteForward") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 17:37:17: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 17:38:27: Start of error session.
L 07/02/2014 - 17:38:27: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140702.log")
L 07/02/2014 - 17:38:27: Function "UstawDoswiadczenie" was not found
L 07/02/2014 - 17:38:27: [AMXX] Run time error 19 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 17:38:27: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 17:38:27: [AMXX] Run time error -1 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 17:38:28: [HAMSANDWICH] Function ObrazeniaPost not found.
L 07/02/2014 - 17:38:28: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "RegisterHam") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 17:38:28: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 17:38:35: Expected 0 parameters, got 2
L 07/02/2014 - 17:38:35: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "ExecuteForward") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 17:38:35: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 17:39:43: [nVault] Invalid vault id: 0
 
L 07/02/2014 - 17:39:43: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "nvault_get") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 17:39:43: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 17:39:45: Expected 0 parameters, got 2
L 07/02/2014 - 17:39:45: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "ExecuteForward") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 17:39:45: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 17:41:21: Start of error session.
L 07/02/2014 - 17:41:21: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140702.log")
L 07/02/2014 - 17:41:21: [AMXX] Plugin file open error (plugin "wytrzymalosc_perku.amx")
L 07/02/2014 - 17:41:21: Function "UstawDoswiadczenie" was not found
L 07/02/2014 - 17:41:21: [AMXX] Run time error 19 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 17:41:21: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 17:41:21: [AMXX] Run time error -1 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 17:41:21: [HAMSANDWICH] Function ObrazeniaPost not found.
L 07/02/2014 - 17:41:21: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "RegisterHam") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 17:41:21: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 17:41:27: Expected 0 parameters, got 2
L 07/02/2014 - 17:41:27: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "ExecuteForward") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 17:41:27: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 17:41:36: Expected 0 parameters, got 2
L 07/02/2014 - 17:41:36: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "ExecuteForward") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 17:41:36: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 18:06:22: Start of error session.
L 07/02/2014 - 18:06:22: Info (map "de_airstrip") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140702.log")
L 07/02/2014 - 18:06:22: [AMXX] Plugin file open error (plugin "wytrzymalosc_perku.amx")
L 07/02/2014 - 18:06:22: Function "UstawDoswiadczenie" was not found
L 07/02/2014 - 18:06:22: [AMXX] Run time error 19 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 18:06:22: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 18:06:22: [AMXX] Run time error -1 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 18:06:22: [HAMSANDWICH] Function ObrazeniaPost not found.
L 07/02/2014 - 18:06:22: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "RegisterHam") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 18:06:22: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 18:31:21: Start of error session.
L 07/02/2014 - 18:31:21: Info (map "cs_havana") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140702.log")
L 07/02/2014 - 18:31:21: [AMXX] Plugin file open error (plugin "wytrzymalosc_perku.amx")
L 07/02/2014 - 18:31:21: Function "UstawDoswiadczenie" was not found
L 07/02/2014 - 18:31:21: [AMXX] Run time error 19 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 18:31:21: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 18:31:21: [AMXX] Run time error -1 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 18:31:21: [HAMSANDWICH] Function ObrazeniaPost not found.
L 07/02/2014 - 18:31:21: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "RegisterHam") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 18:31:21: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 18:44:27: Start of error session.
L 07/02/2014 - 18:44:27: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140702.log")
L 07/02/2014 - 18:44:27: Function "UstawDoswiadczenie" was not found
L 07/02/2014 - 18:44:27: [AMXX] Run time error 19 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 18:44:27: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 18:44:27: [AMXX] Run time error -1 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 18:44:27: [HAMSANDWICH] Function ObrazeniaPost not found.
L 07/02/2014 - 18:44:27: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "RegisterHam") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 18:44:27: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 18:44:41: Expected 0 parameters, got 2
L 07/02/2014 - 18:44:41: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "ExecuteForward") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 18:44:41: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 18:45:00: [nVault] Invalid vault id: 0
 
L 07/02/2014 - 18:45:00: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "nvault_get") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 18:45:00: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 18:45:15: Expected 0 parameters, got 2
L 07/02/2014 - 18:45:15: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "ExecuteForward") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 18:45:15: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 18:45:15: Start of error session.
L 07/02/2014 - 18:45:15: Info (map "de_dust") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140702.log")
L 07/02/2014 - 18:45:15: Function "UstawDoswiadczenie" was not found
L 07/02/2014 - 18:45:15: [AMXX] Run time error 19 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 18:45:15: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 18:45:15: [AMXX] Run time error -1 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 18:45:15: [HAMSANDWICH] Function ObrazeniaPost not found.
L 07/02/2014 - 18:45:15: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "RegisterHam") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 18:45:15: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 18:45:16: Expected 0 parameters, got 2
L 07/02/2014 - 18:45:16: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "ExecuteForward") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 18:45:16: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 18:45:27: [nVault] Invalid vault id: 0
 
L 07/02/2014 - 18:45:27: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "nvault_get") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 18:45:27: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 18:45:38: Expected 0 parameters, got 2
L 07/02/2014 - 18:45:38: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "ExecuteForward") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 18:45:38: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 18:46:30: Start of error session.
L 07/02/2014 - 18:46:30: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140702.log")
L 07/02/2014 - 18:46:30: [AMXX] Plugin file open error (plugin "wytrzymalosc_perku.amxx")
L 07/02/2014 - 18:46:30: Function "UstawDoswiadczenie" was not found
L 07/02/2014 - 18:46:30: [AMXX] Run time error 19 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 18:46:30: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 18:46:30: [AMXX] Run time error -1 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 18:46:30: [HAMSANDWICH] Function ObrazeniaPost not found.
L 07/02/2014 - 18:46:30: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "RegisterHam") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 18:46:30: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 18:46:35: Expected 0 parameters, got 2
L 07/02/2014 - 18:46:35: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "ExecuteForward") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 18:46:35: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 18:46:48: Expected 0 parameters, got 2
L 07/02/2014 - 18:46:48: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "ExecuteForward") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 18:46:48: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 18:47:57: Start of error session.
L 07/02/2014 - 18:47:57: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140702.log")
L 07/02/2014 - 18:47:57: [AMXX] Plugin file open error (plugin "wytrzymalosc_perku.amxx")
L 07/02/2014 - 18:47:57: Function "UstawDoswiadczenie" was not found
L 07/02/2014 - 18:47:57: [AMXX] Run time error 19 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 18:47:57: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 18:47:57: [AMXX] Run time error -1 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 18:47:58: [HAMSANDWICH] Function ObrazeniaPost not found.
L 07/02/2014 - 18:47:58: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "RegisterHam") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 18:47:58: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 18:48:01: Expected 0 parameters, got 2
L 07/02/2014 - 18:48:01: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "ExecuteForward") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 18:48:01: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 07/02/2014 - 18:48:27: Expected 0 parameters, got 2
L 07/02/2014 - 18:48:27: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "ExecuteForward") - debug not enabled!
L 07/02/2014 - 18:48:27: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
 

Użytkownik `DuszeK edytował ten post 02.07.2014 18:00


#18 ex0

    Wolny strzelec.

  • Power User

Reputacja: 377
Wszechpomocny

  • Postów:1124
  • GG:
  • Imię:Kacper
  • Lokalizacja:Żywiec
Offline

Napisano 02.07.2014 18:07

dopisz po QTM_CodMod.amxx - debug

Ma to wyglądać tak: 

QTM_CodMod.amxx debug 

Zapisz, zrestartuj serwer i zobacz ponowne logi, zaraz zobaczę co spierniczyłem, ale już się domyślam :D


  • +
  • -
  • 1

TWORZENIE FOR SPOŁECZNOŚCIOWYCH | ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI
WSPARCIE TECHNICZNE SERWERÓW HLDS | MODERNIZACJA, OPTYMALIZACJA, ZABEZPIECZENIA


Zapraszam do mojego profilu ;)


#19 `DuszeK

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:22
  • Imię:Krzysztof
  • Lokalizacja:Białystok
Offline

Napisano 02.07.2014 18:14

nadal nie działa



#20 ex0

    Wolny strzelec.

  • Power User

Reputacja: 377
Wszechpomocny

  • Postów:1124
  • GG:
  • Imię:Kacper
  • Lokalizacja:Żywiec
Offline

Napisano 02.07.2014 18:15

Sprawdź To.

To nie miało rozwiązać problemu tylko główny problem pokazać. 

usuń codmod.cfg z configs tak w ogóle. 


  • +
  • -
  • 1

TWORZENIE FOR SPOŁECZNOŚCIOWYCH | ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI
WSPARCIE TECHNICZNE SERWERÓW HLDS | MODERNIZACJA, OPTYMALIZACJA, ZABEZPIECZENIA


Zapraszam do mojego profilu ;)





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych