Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Dziwne ścinki przy full auto


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
28 odpowiedzi w tym temacie

#21 mleczak321

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:60
  • Imię:Lolek
  • Lokalizacja:Wieś
Offline

Napisano 28.06.2014 06:51

To tak wywaliłem prawie wszystkie pluginy włączyłem serwer i to samo . Więc to na pewno nie prze pluginy .

 

Chciałem się spytać czy można wersję silnika ? Lub jak naprawić jakoś ten bug?


  • +
  • -
  • 0

#22 Puchate

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 198
Profesjonalista

  • Postów:432
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 28.06.2014 07:05

Jak na tą chwilę wszystko sprawdza się o czym mówiłem. :)

 

Sprawdź na wersji 5758. Miałem chwilę czasu i zrobiłem Ci paczkę która powinna bezboleśnie zrobić Ci downgrade serwera.

 

W paczce jest:

 

- oryginalne pliki engine, ostatnia wersja sprzed wersji STEAMCMD oznaczona numerem 5758

- binarka serwera z wbudowanym patchem anty ddos

- dodatkowo dorzuciłem Ci pliki hamsandwicha aby pluginy z niego korzystające działały bez problemu

 

Wgraj to na serwer nadpisując wszystkie pliki. Kilka błędów będzie bo Pukawka blokuje zmianę niektórych plików, ale najważniejsze powinny się wysłać bez problemu.

 

Pokaż też zawartość server.cfg.

 

Załączone pliki


Użytkownik Puchate edytował ten post 28.06.2014 07:27

  • +
  • -
  • 0

#23 mleczak321

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:60
  • Imię:Lolek
  • Lokalizacja:Wieś
Offline

Napisano 28.06.2014 09:14

Dzięki za paczkę ale i tak zrobiłem reinstal serwera i na nowo wgrałem pluginy lecz przy tej wersji ping skacze mi z 40 do 60/70 nie wiem dlaczego ?

 

Tych ścinek broni już nie ma.


  • +
  • -
  • 0

#24 Puchate

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 198
Profesjonalista

  • Postów:432
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 28.06.2014 12:13

Poprosiłem jeszcze o server.cfg, jeszcze linia startowa serwera by się przydała.

 

Skoki pingu w tej wersji silnika świadczą o skokach FPS serwera.


  • +
  • -
  • 0

#25 mleczak321

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:60
  • Imię:Lolek
  • Lokalizacja:Wieś
Offline

Napisano 28.06.2014 14:24

Proszę oto mój serwer.cfg.

 

A te skoki FPS serwera da się jakoś zniżyć bo na tej nowszej wersji silnika tak nie było.

Załączone pliki

  • Załączony plik  server.cfg   758 bajtów  3 Ilość pobrań

  • +
  • -
  • 0

#26 Puchate

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 198
Profesjonalista

  • Postów:432
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 28.06.2014 14:28

1. Zmień sobie hasło RCON, bo je opublikowałeś

2. Doklej na końcu pliku to:

sv_minrate 30000
sv_maxrate 45000
sv_minupdaterate 45
sv_maxupdaterate 102
sys_ticrate 300

I restart serwera.

 

Co z tą linią startową serwera?


Użytkownik Puchate edytował ten post 28.06.2014 14:29

  • +
  • -
  • 0

#27 mleczak321

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:60
  • Imię:Lolek
  • Lokalizacja:Wieś
Offline

Napisano 28.06.2014 14:39

A co to jest ta linia startowa ? Gdzie ją mogę znaleźć ? 

 

 

PS. Wkleiłem to co mi podałeś i ping już tak nie skacze .


Użytkownik mleczak321 edytował ten post 28.06.2014 14:43

  • +
  • -
  • 0

#28 Puchate

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 198
Profesjonalista

  • Postów:432
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 28.06.2014 14:42

W panelu masz opcję "konfiguracja serwera", w menu po prawej stronie. Tam na dole będzie pole 

8335240172.jpg


Użytkownik Puchate edytował ten post 28.06.2014 14:43

  • +
  • -
  • 0

#29 mleczak321

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:60
  • Imię:Lolek
  • Lokalizacja:Wieś
Offline

Napisano 28.06.2014 16:11

Mam to hlds_run -autorestart -game cstrike +maxplayers 10 +ip 193.33.177.30 +port 27096 +sys_ticrate 300 +exec server.cfg +map de_dust2


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych