Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

users.ini raz działa raz nie


Najlepsza odpowiedź raximus, 24.06.2014 19:36

Przyczyną powodu jest plugin kill_assist.amxx

Przejdź do postu


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 raximus

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:64
  • Lokalizacja:Bydgoszcz
Offline

Napisano 22.06.2014 14:24

Witam,

 

Problem polega na tym, że co pare mapek nikt nie ma admina, vipa itp. Adminów mam dodanmych za pomocą users.ini Pare mapek działa wszystko prawidłowo po czym następuje zmiana mapy i nagle nikt nie ma flagi na serwerze, lecz gdy wpisze po przez rcon amx_reloadadmins to wszystko wraca do normy (o ile nie wyjdzie się z serwera bo wtedy przy ponownym wróceniu flagi znikają)

 

Jakieś sugestie?

 

Mój plugins.ini:

Spoiler

  • +
  • -
  • 0

#2 Scorpion Flail

    Wszechobecny

  • Zbanowany

Reputacja: 122
Zaawansowany

  • Postów:469
  • GG:
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Grudziądz
Offline

Napisano 22.06.2014 14:50

Jak wiele wpisów znajduje się w pliku users.ini?

 

Ewentualnie możesz użyć pluginu do automatycznego przeładowania adminów X sec po zmianie mapy lub co X sec.



#3 raximus

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:64
  • Lokalizacja:Bydgoszcz
Offline

Napisano 22.06.2014 16:31

Obecnie problem występuje przy 13 wpisach.

 

Mogę prosić o jakiegoś linka do takowego plugin co X sekund wykona komende amx_reloadadmins?


  • +
  • -
  • 0

#4 raximus

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:64
  • Lokalizacja:Bydgoszcz
Offline

Napisano 24.06.2014 19:36   Najlepsza odpowiedź

Przyczyną powodu jest plugin kill_assist.amxx


  • +
  • -
  • 1




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych