Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

serwer nie uruchamia się


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
25 odpowiedzi w tym temacie

#21 DILEREK

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:59
  • Lokalizacja:warszawa
Offline

Napisano 22.06.2014 10:10

LosT. Z tego co mi wiadomo to wersja 1.8.2 blokuje pluginy (niewszystkie) i nastepuje crash serwera.
Czasami chcieć nie zawsze znaczy móc.

#22 extreme959

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:70
  • Lokalizacja:warszawa
Offline

Napisano 22.06.2014 11:04

dasz link i instrukcje ? bo ja jestem zielony w tym temacie, bo serwer działa tylko jest problem z tym

This server is using a newer protocol ( 48 ) than your client ( 47 ).  You should check for updates to your client

edit 1: to ktoś wie w czym problem tkwi jak próbuję wejść na serwer i to mi się pojawia ^ ^ ^ ^ ??? 


Użytkownik extreme959 edytował ten post 22.06.2014 11:32

  • +
  • -
  • 0

#23 ex0

    Wolny strzelec.

  • Power User

Reputacja: 377
Wszechpomocny

  • Postów:1124
  • GG:
  • Imię:Kacper
  • Lokalizacja:Żywiec
Offline

Napisano 22.06.2014 11:32

LosT. Z tego co mi wiadomo to wersja 1.8.2 blokuje pluginy (niewszystkie) i nastepuje crash serwera.

Mógłbyś podać źródło informacji ?
To Ciekawe co piszesz, ponieważ nie spotkałem się z tym nigdy, a raz miałem właśnie problem, że serwer się crashował z pewnym pluginem, który według wszystkich był napisany poprawnie ....

 


  • +
  • -
  • 0

TWORZENIE FOR SPOŁECZNOŚCIOWYCH | ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI
WSPARCIE TECHNICZNE SERWERÓW HLDS | MODERNIZACJA, OPTYMALIZACJA, ZABEZPIECZENIA


Zapraszam do mojego profilu ;)


#24 extreme959

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:70
  • Lokalizacja:warszawa
Offline

Napisano 22.06.2014 11:44

zainstalowałem to dproto ale dalej jest to samo albo coś źle zrobiłem albo nwm

 

dalej jest to samo z  "protocol (48)..."

 

wycinek z konsoli serwera

Auto-restarting the server on crash

Console initialized.
Using breakpad crash handler
Setting breakpad minidump AppID = 10
Forcing breakpad minidump interfaces to load
dlopen failed trying to load:
/home/gry/s7015/.steam/sdk32/steamclient.so
with error:
/home/gry/s7015/.steam/sdk32/steamclient.so: cannot open shared object file: No such file or directory
Looking up breakpad interfaces from steamclient
Calling BreakpadMiniDumpSystemInit
Console initialized.
Base networking initialized.
"sv_cheats" changed to "1"
Initializing deltas
Protocol version 48
Exe version 1.1.2.7/Stdio (cstrike)
Exe build: 09:01:31 Aug 8 2013 (6132)
40.0 Mb heap
STEAM Auth Server
execing valve.rc
execing language.cfg
execing autoexec.cfg
execing violence.cfg
Server IP address 31.186.82.99:27712

Adding: cstrike/dlls/cs.so
Dll loaded for mod Counter-Strike
Spawn Server de_dust2
Clearing memory
Using WAD File: halflife.wad
Using WAD File: decals.wad
Using WAD File: cs_dust.wad
Texture load: 3.9ms
Building PAS...
Average leaves visible / audible / total: 133 / 395 / 1202
"sv_maxspeed" changed to "900"
Cvar_Set: variable room_type not found

GAME SKILL LEVEL:1
Cvar_Set: variable cl_himodels not found
"pausable" changed to "0"
Cvar_Set: variable v_dark not found
0 entities inhibited
[S_API FAIL] SteamAPI_Init() failed; SteamAPI_IsSteamRunning() failed.
Assert( Assertion Failed: AddInstallBaseFolder( (*g_pSteamEngine).GetUserBaseFolderInstallImage() ) == k_iDefaultInstallBaseFolder ):/home/buildbot/buildslave_steam/steam_rel_client_linux/build/src/clientdll/applicationmanager.cpp:2419

Uploading dump (in-process) [proxy '']
/tmp/dumps/assert_20140622122327_1.dmp

Użytkownik extreme959 edytował ten post 22.06.2014 11:46

  • +
  • -
  • 0

#25 Puchate

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 198
Profesjonalista

  • Postów:432
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 22.06.2014 12:35

To znaczy że wciąż nie działa, a w konsoli nadal nic. Gdzie wrzuciłeś plik dproto.cfg?


Użytkownik Puchate edytował ten post 22.06.2014 12:35

  • +
  • -
  • 0

#26 extreme959

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:70
  • Lokalizacja:warszawa
Offline

Napisano 22.06.2014 14:27

przerzuciłem z / do /cstrike nw sam czemu to nie działa. po prostu serwer chodzi ale nie mogę wejść na niego 


Użytkownik extreme959 edytował ten post 22.06.2014 14:27

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych