Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Błąd podczas wejścia na serwer Cs Go


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 zion123

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:15
  • GG:
  • Lokalizacja:Sonina
Offline

Napisano 19.06.2014 08:19

Witam,

Problem dotyczy Cs Go.

 

Mam taki problem iż gdy wchodzę na serwer i wybieram team to pozostaje tło a nie wrzuca do drużyny. Dopiero po tym jak mnie bot zabije albo wpisze w konsoli "kill" to dołącza mnie do drużyny.

Nie mam pojęcia czym to może być spowodowane.

Mogli byście mi pomoc ?

 

Niepokoją mnie również komunikaty w konsoli :

Spoiler

W tym wycinku z konsoli jest jak dołączam do gry i co się dzieje wink.png

 

Bardzo proszę o pomoc.

 


  • +
  • -
  • 0

#2 dEAL'

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:137
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 19.06.2014 09:27

Sprobuj reinstall
Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa.

#3 zion123

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:15
  • GG:
  • Lokalizacja:Sonina
Offline

Napisano 19.06.2014 15:24

Zapomniałem dodać że na Gamemode "Uproszczony" Działa poprawnie. A ja chce "Turniejowy" i po zmianie właśnie zaczęło sie tak dziać :)


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych