Serwer OFF od 13.06.2014 - OwnServer
Best Answer
Play 4FuN
26.06.2014 13:54
Serwery są już ON, można zamknąć
Go to the full post
Play 4FuN
18.06.2014
Witam piszę tutaj ponieważ chciałbym się dowiedzieć kiedy serwery CS 1.6 (46.29.20.215) będą włączone
Do HELPDESKu nie da się napisać ponieważ: (chyba od 3 dni, szkoda, że nie napisałem zaraz po wyłączeniu serwerów, bo może działał)
Z uwagi na ostatnie problemy z HELPDESKIEM i brakiem wielu odpowiedzi jesteśmy zmuszeni zmienić hosting synchronizacji serwerów przez co musimy wyłączyć na jakiś czas HELPDESK. Nie spodziewaliśmy się że problem synchronizacji dotyczy tak wielu wiadomości.
Prosimy jeszcze o trochę cierpliwości, działamy jak najdłużej by przywrócić funkcjonalność HELPDESKU.
Przepraszamy za problemy ale nie wszystko jest doskonałe w świecie informatyki.
Gdy wchodze w zarządzanie serwerem:
Nasza strona nie mogła połączyć się z maszyną na której działa serwer gry.
Może byc to spowodowane chwilową przerwą na sieci w Polsce między naszą stroną a maszyną dedykowaną bądź zbyt dużą ilością połączeń z panelu do maszyny które limitujemy.
W przypadku otrzymywania przez dłuższy czas tego komunikatu oznacza to że na maszynie bądź sieci wystąpiła poważniejsza usterka i pracujemy nad jej rozwiązaniem.
Prosimy odświeżyć stronę bądź wejść ponownie w zarządzanie serwerem i sprawdzić czy ten status występuje dalej.
Jest tak od 13.06.2014, dodam, że wcześniej nigdy nie było tak długiej przerwy w działaniu serwerów (nawet kiedy wyskakiwały podobne komunikaty)
Handlarz
24.06.2014
Zapewne będziecie mieli jak ja kiedyś ze 2 lata temu u nich miałem , czyli zmiana maszyny i zmiana ip. Te ich awarie są co jakiś czas mnie to tak wkurzyło bo strasznie na tym straciłem.
Edited by Handlarz, 24.06.2014 11:58.
CappyWymiata
24.06.2014
Polecam zmienić hosting na stabilniejszy z większym doświadczeniem i stażem, bo później może być to samo.