Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Brak wszystkich uprawień


Najlepsza odpowiedź DaanD , 17.06.2014 11:34

hmm już naprawiłem. można zamknąć.

 

w plugins.ini zamiast

 

pluginmenu.amxx

 

dałem

 

plmenu.amxx

 

i śmiga. Ale dzięki za chęci :P

Przejdź do postu


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 DaanD

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:30
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 17.06.2014 10:56

Witam. Tak ja w temacie mam problem na swoim CODZ'ie. Dokładnie chodzi że mam wszystkie flagi a mi pokazuje że jak bym nie miał. :/

Nie wiem co się dzieje i od czego jest ten błąd.

 

SS:

http://www31.speedyshare.com/pqHpe/download/bladamxmodmenu.PNG

mam flagi

abcdefghijklmnopqrstuz

po przeładowaniu admina mam

 

[AMXBans] Zaladowano 1 admina z bazy danych L 06/17/2014 - 11:41:51: [amxbans_core.amxx] Login: "Mentos<2><STEAM_0:0:1715069603><>" became an admin (account "Mentos") (access "abcdefghijklmnopqrstuz")

ogólnie było wszystko dobrze. Od wczoraj coś się popsuło :/

 

proszę o szybką pomoc.


Użytkownik DaanD edytował ten post 17.06.2014 10:57


#2 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6033
Godlike

  • Postów:10831
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 17.06.2014 11:12

Jakieś inne logi jeszcze są ?


  • +
  • -
  • 0

#3 WeBsteR

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 57
Pomocny

  • Postów:297
  • Imię:dawid
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 17.06.2014 11:20

Usuń sobie flagę z, bo:

ADMIN_USER - flaga "z"

czyli zwykły user.

Pozdrawiam.


  • +
  • -
  • 0
Zabijaka Gryps to mój autorytet!

#4 DaanD

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:30
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 17.06.2014 11:34   Najlepsza odpowiedź

hmm już naprawiłem. można zamknąć.

 

w plugins.ini zamiast

 

pluginmenu.amxx

 

dałem

 

plmenu.amxx

 

i śmiga. Ale dzięki za chęci :P






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych