Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem wybór klasy Diablo Mod by Core


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 BooG

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:18
  • Lokalizacja:Różan
Offline

Napisano 01.06.2014 15:03

Otóz zainstaloałem na serwerze paczkę DiabloModa by Core i nie mogę wybrać klasy Pisze ze zostanie zaladowana przy ponownym odrodzeniu ale nie laduje sie . Nikt nie moze wybrac klasy . proszę o pomoc

L 06/01/2014 - 15:36:07: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140601.log")
L 06/01/2014 - 15:36:07: Expected 0 parameters, got 1
L 06/01/2014 - 15:36:07: [AMXX] Run time error 10 (plugin "diablo_nowe.amxx") (native "ExecuteForward") - debug not enabled!
L 06/01/2014 - 15:36:07: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 06/01/2014 - 15:36:18: Expected 0 parameters, got 1
L 06/01/2014 - 15:36:18: [AMXX] Run time error 10 (plugin "diablo_nowe.amxx") (native "ExecuteForward") - debug not enabled!
L 06/01/2014 - 15:36:18: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).

  • +
  • -
  • 0

#2 Ventri

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 78
Zaawansowany

  • Postów:227
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 01.06.2014 15:29

Połączyłeś SQL?


  • +
  • -
  • 0

4_22.png


#3 BooG

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:18
  • Lokalizacja:Różan
Offline

Napisano 01.06.2014 17:34

Tak wszystko połączone mam menu wyboru klasy ale nie mogę wybrać .


  • +
  • -
  • 0

#4 Pomager'ek

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:175
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 03.06.2014 12:24

a w ip bazy danych dlaes % ?



#5 BooG

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:18
  • Lokalizacja:Różan
Offline

Napisano 03.06.2014 18:06

Tak mam .


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych