Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[ROZWIĄZANE] Problem z pluginem kit_on_body fw_touch (line 116)


Najlepsza odpowiedź Pomager'ek , 29.05.2014 16:24

Witam, tak jak temat wskazuje mam problem z pluginem kit_on_body mianowicie w logach serwera zawsze mam erorr:

L 05/29/2014 - 15:44:25: [AMXX] Run time error 10: native error (native "pev")
L 05/29/2014 - 15:44:25: [AMXX]    [0] kit_on_body_2299671.sma::fw_touch (line 116) 

SMA pluginu w załączniku

 

 

 attachicon.gifkit_on_body.sma

proszę naprawione

Przejdź do postu


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bokser

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:47
  • Lokalizacja:Windmill
Offline

Napisano 29.05.2014 14:59

Witam, tak jak temat wskazuje mam problem z pluginem kit_on_body mianowicie w logach serwera zawsze mam erorr:

L 05/29/2014 - 15:44:25: [AMXX] Run time error 10: native error (native "pev")
L 05/29/2014 - 15:44:25: [AMXX]    [0] kit_on_body_2299671.sma::fw_touch (line 116) 

SMA pluginu w załączniku

 

 

 Załączony plik  kit_on_body.sma   6,05 KB  10 Ilość pobrań
  kit_on_body.amxx

 


Użytkownik Bokser edytował ten post 29.05.2014 14:59

  • +
  • -
  • 0

#2 Pomager'ek

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:175
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 29.05.2014 16:24   Najlepsza odpowiedź

Witam, tak jak temat wskazuje mam problem z pluginem kit_on_body mianowicie w logach serwera zawsze mam erorr:

L 05/29/2014 - 15:44:25: [AMXX] Run time error 10: native error (native "pev")
L 05/29/2014 - 15:44:25: [AMXX]    [0] kit_on_body_2299671.sma::fw_touch (line 116) 

SMA pluginu w załączniku

 

 

 attachicon.gifkit_on_body.sma

proszę naprawione

Załączone pliki



#3 Bokser

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:47
  • Lokalizacja:Windmill
Offline

Napisano 29.05.2014 18:59

Podmieniłem pliki nadal ten sam erorr ;/ 


  • +
  • -
  • 0

#4 Bokser

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:47
  • Lokalizacja:Windmill
Offline

Napisano 30.05.2014 01:02

Sorry ze post pod postem lecz nie mogłem edytować mojego powyżej, działa musiałem zrobić ponownie kompilacje pluginu :)

 

 


GwynBleidD (30.05.2014 08:29):
Dawanie samemu sobie "rozwiązany" nie jest ładnym zwyczajem...

  • +
  • -
  • 1




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych