Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
Silnik

Prośba o poprawienie silnika i klas

silnik

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 PuLPeT

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • Imię:michał
  • Lokalizacja:Jelonki
Offline

Napisano 19.05.2014 21:45

Witam mam problem i nie wiem czy leży on po stronie silnika czy klas, ponieważ dodaje do silnika (+ frakcje) klasy nom ale po wejściu na serwer działają tylko 3 klasy i tylko darmowe, a innych zwyczajnie nie ma nie wiem dlaczego. Lecz po wpisaniu /klasy wszystkie klasy są czyli ich opis. Mam dodanie prawidłowo w cod_frakcje.ini .

Moje menu z frakcjami na serwie wygląda tak:

 

1.Klasy Darmowe

 

A powinno być

 

1.Klasy Darmowe

2.Klasy od levela

3.Klasy Premium

4.Klasy XXL

 

Możliwe też, że to przez silnik ale nie jestem pewien więc też niech ktoś luknie i poprawi jakieś błędy.

 

Z góry dzięki. Za pomoc daje + dla każdego :D 

 

Jak trzeba coś jeszcze pisać!

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

Pomogłem to Oceń !






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: silnik

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych