←  Pluginy AMXX

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

JailBreak dodatki

• +
  • -
kyku - zdjęcie kyku 11.08.2009

Update. v1.3
Odpowiedz

• +
  • -
vimoco - zdjęcie vimoco 11.08.2009

Dzięki kyku! Moja prośba spełniona, dzięki wielkie ;-)
Odpowiedz

• +
  • -
verman - zdjęcie verman 11.08.2009

Znalazlem blad a mianowicie jak gracz wejdzie w srodku mapy jest np 9 runda to pisze mu siedzisz 9 dzien!

Edit:

[JailBreak] Dzien 5 - ML_NOTFOUND: DAY
Odpowiedz

• +
  • -
aras - zdjęcie aras 11.08.2009

Witam.
Mam takie pytanie czy plugin działa na systemie windows?
Pokazuje mi błędy tekstowe przykład ML_NOTFOUND: DAY za co siedzi się itd
Odpowiedz

honey - zdjęcie honey 11.08.2009

Aras, a wgrałeś plik .txt do folderu lang ? :>
Odpowiedz

• +
  • -

Tak wgrałem tak jak było w instrukcji czyli standardowo jak zwykle.
Serwer leży na systemie windows i dlatego mam z tym problem, dźwięk działa już kombinuje jak mogę.
Dlatego zapytałem się czy plugin będzie tez działał bez problemu na owym systemie.
Odpowiedz

honey - zdjęcie honey 11.08.2009

Wgraj sobie starsza wersję czyli v.1.2 :)
Odpowiedz

• +
  • -

Odpaliłem 2 steama i działa jak należny, widocznie coś jest przez cfg blokowane ze nie pobiera pliku tekstowego. Dzięki honey za probe pomocy.Pozdrawiam
Odpowiedz

• +
  • -
hl.exe - zdjęcie hl.exe 11.08.2009

Zauważyłem, że w ciągu 2 dni powstało kilkanaście takich serwerów i wszyscy moi znajomi grają tylko na tym modzie teraz O:)
Odpowiedz

• +
  • -
Kraft - zdjęcie Kraft 11.08.2009

Ja mam serwer JB ponad 3 tygodnie i byl to jeden z pierwszych serwerow tego typu :)

A co do dodatkow to GJ :)

Thx
Odpowiedz

• +
  • -
Samix - zdjęcie Samix 11.08.2009

Propozycja gdy CT nie otworzą klatek otwierają się automatycznie po upływie 30 sekund
Odpowiedz

• +
  • -
HuBa - zdjęcie HuBa 12.08.2009

Tak się chyba nie da zrobić bo klatki są wbudowane w mapę i z poziomu serwera lub amx'a nie da się ich otworzyć.
Odpowiedz

• +
  • -
Abes Mapper - zdjęcie Abes Mapper 12.08.2009

Otworzyć się z poziomu pluginu się da, to są byty, tylko trzeba znać ich nazwę ;)
R3X potrafi :D
Odpowiedz

• +
  • -
kyku - zdjęcie kyku 12.08.2009

poradze sobie z tym :) po jakims czasie zostana wlaczone wszystkie byty func_door i func_train :D lub wcisniete zostana wszystkie func_button i button_xx (musze w vhe zobaczyc :P) w v1.4 spodziewajcie sie tego :)
Odpowiedz

• +
  • -
verman - zdjęcie verman 12.08.2009

Jezeli masz wydawac wersje v1.4 pomysl o freedayu. Niech wystepuje w kazda niedziele. I wtedy mozna buntowac kiedy sie che.
Odpowiedz

mefi - zdjęcie mefi 12.08.2009

U mnie z wersją 1.3 coś jest nie tak ponieważ często zdaża się tak że jeden CT jest nieśmiertelny zmieniłem troche kod SMA ale tylko w set_hudmessage kolor na czerwony i przy set_task gdzie klaxon ma zawyć 6 razy tak nic więcej niewiem co jest w wersji 1.2 było wszystko ok :(

@ edit

Już czaje więznowie mogą atakować dopiero po upływie x sekund ;]
Odpowiedz

Ops321 - zdjęcie Ops321 14.08.2009

Coś sie nie kompiluje Stack/heap size: 16384 bytes; estimated max. usage=783 cells (3132 bytes)
Odpowiedz

• +
  • -
mgr inż. Pavulon - zdjęcie mgr inż. Pavulon 14.08.2009

Stack/heap size: 16384 bytes; estimated max. usage=783 cells (3132 bytes)

jakby ci się nie kompilowało to miałbyś błędy zamiast tego, a to oznacza poprawną kompilację.
Odpowiedz

• +
  • -
Zdzisieq - zdjęcie Zdzisieq 17.08.2009

Tak...
Wszytsko fajnie tylko, ze u mnie tt ma bron...
Mozna zrobic tak zeby tt zamiast noza mialo piesci tak jak na niekkotrych soccerjamach..
A Ct zamiast noza palki...
Tylko jeszcze napraw albo poiwiedz jak zrobic zeby ct nie mialo tego glocka
Odpowiedz

• +
  • -
FlameS - zdjęcie FlameS 17.08.2009

Ta żeby się kupowac nie dało, TT ma mieć same pięści, CT broń i pałki najlepiej, by ten alaram przy buncie był chwilowy a nie ciągle buczał.. Jeszcze, żeby poprawnie dni były wyświetlane i przy niedzieli pisało FreeDAY! itp itd jak coś mi się przypomni dopiszę
Odpowiedz