JailBreak dodatki
verman
11.08.2009
Znalazlem blad a mianowicie jak gracz wejdzie w srodku mapy jest np 9 runda to pisze mu siedzisz 9 dzien!
Edit:
[JailBreak] Dzien 5 - ML_NOTFOUND: DAY
Edit:
[JailBreak] Dzien 5 - ML_NOTFOUND: DAY
aras
11.08.2009
Witam.
Mam takie pytanie czy plugin działa na systemie windows?
Pokazuje mi błędy tekstowe przykład ML_NOTFOUND: DAY za co siedzi się itd
Mam takie pytanie czy plugin działa na systemie windows?
Pokazuje mi błędy tekstowe przykład ML_NOTFOUND: DAY za co siedzi się itd
aras
11.08.2009
Tak wgrałem tak jak było w instrukcji czyli standardowo jak zwykle.
Serwer leży na systemie windows i dlatego mam z tym problem, dźwięk działa już kombinuje jak mogę.
Dlatego zapytałem się czy plugin będzie tez działał bez problemu na owym systemie.
Serwer leży na systemie windows i dlatego mam z tym problem, dźwięk działa już kombinuje jak mogę.
Dlatego zapytałem się czy plugin będzie tez działał bez problemu na owym systemie.
aras
11.08.2009
Odpaliłem 2 steama i działa jak należny, widocznie coś jest przez cfg blokowane ze nie pobiera pliku tekstowego. Dzięki honey za probe pomocy.Pozdrawiam
hl.exe
11.08.2009
Zauważyłem, że w ciągu 2 dni powstało kilkanaście takich serwerów i wszyscy moi znajomi grają tylko na tym modzie teraz

Kraft
11.08.2009
Ja mam serwer JB ponad 3 tygodnie i byl to jeden z pierwszych serwerow tego typu 
A co do dodatkow to GJ
Thx

A co do dodatkow to GJ

Thx
Samix
11.08.2009
Propozycja gdy CT nie otworzą klatek otwierają się automatycznie po upływie 30 sekund
HuBa
12.08.2009
Tak się chyba nie da zrobić bo klatki są wbudowane w mapę i z poziomu serwera lub amx'a nie da się ich otworzyć.
Abes Mapper
12.08.2009
Otworzyć się z poziomu pluginu się da, to są byty, tylko trzeba znać ich nazwę 
R3X potrafi

R3X potrafi

kyku
12.08.2009
poradze sobie z tym
po jakims czasie zostana wlaczone wszystkie byty func_door i func_train
lub wcisniete zostana wszystkie func_button i button_xx (musze w vhe zobaczyc
) w v1.4 spodziewajcie sie tego

verman
12.08.2009
Jezeli masz wydawac wersje v1.4 pomysl o freedayu. Niech wystepuje w kazda niedziele. I wtedy mozna buntowac kiedy sie che.
mefi
12.08.2009
U mnie z wersją 1.3 coś jest nie tak ponieważ często zdaża się tak że jeden CT jest nieśmiertelny zmieniłem troche kod SMA ale tylko w set_hudmessage kolor na czerwony i przy set_task gdzie klaxon ma zawyć 6 razy tak nic więcej niewiem co jest w wersji 1.2 było wszystko ok 
@ edit
Już czaje więznowie mogą atakować dopiero po upływie x sekund ;]

@ edit
Już czaje więznowie mogą atakować dopiero po upływie x sekund ;]
Ops321
14.08.2009
Coś sie nie kompiluje Stack/heap size: 16384 bytes; estimated max. usage=783 cells (3132 bytes)
mgr inż. Pavulon
14.08.2009
jakby ci się nie kompilowało to miałbyś błędy zamiast tego, a to oznacza poprawną kompilację.Stack/heap size: 16384 bytes; estimated max. usage=783 cells (3132 bytes)
Zdzisieq
17.08.2009
Tak...
Wszytsko fajnie tylko, ze u mnie tt ma bron...
Mozna zrobic tak zeby tt zamiast noza mialo piesci tak jak na niekkotrych soccerjamach..
A Ct zamiast noza palki...
Tylko jeszcze napraw albo poiwiedz jak zrobic zeby ct nie mialo tego glocka
Wszytsko fajnie tylko, ze u mnie tt ma bron...
Mozna zrobic tak zeby tt zamiast noza mialo piesci tak jak na niekkotrych soccerjamach..
A Ct zamiast noza palki...
Tylko jeszcze napraw albo poiwiedz jak zrobic zeby ct nie mialo tego glocka
FlameS
17.08.2009
Ta żeby się kupowac nie dało, TT ma mieć same pięści, CT broń i pałki najlepiej, by ten alaram przy buncie był chwilowy a nie ciągle buczał.. Jeszcze, żeby poprawnie dni były wyświetlane i przy niedzieli pisało FreeDAY! itp itd jak coś mi się przypomni dopiszę