Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[ROZWIĄZANE] Problem z kompilacją Silnika COD MOD


Najlepsza odpowiedź Play 4FuN, 05.05.2014 15:06

Sprawdź:

Przejdź do postu


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 TyrTrek

    Wszechpomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 28
Życzliwy

  • Postów:383
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 05.05.2014 12:04

witam mam problem z kompilacją silnika wszystko dobrze wydaje mi się że dodałem błąd jest w natywach w hud 

 

 

prosiłbym o naprawienie tego błędy

"QTM_CodMod.sma(1093) : warning 215: expression has no effect

QTM_CodMod.sma(1093) : error 001: expected token: ";", but found ")"
QTM_CodMod.sma(1093) : error 029: invalid expression, assumed zero
QTM_CodMod.sma(1093) : warning 215: expression has no effect
QTM_CodMod.sma(1104) : warning 215: expression has no effect
QTM_CodMod.sma(1104) : error 001: expected token: ";", but found ")"
QTM_CodMod.sma(1104) : error 029: invalid expression, assumed zero
QTM_CodMod.sma(1104) : warning 215: expression has no effect"
 
 
sma w załączniku !

Załączone pliki


JEŚLI POMOGŁEM DAJ +


#2 TyrTrek

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 28
Życzliwy

  • Postów:383
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 05.05.2014 14:02

sory ze jeden pod drugim ale trochę poprawiłem to ale nadal mam errory w tym samym miejscu ... :/ 

Załączone pliki


JEŚLI POMOGŁEM DAJ +


#3 Play 4FuN

    Wszechmogący

  • Power User

Reputacja: 407
Wszechobecny

  • Postów:659
  • Lokalizacja:de_dust2
Offline

Napisano 05.05.2014 15:06   Najlepsza odpowiedź

Sprawdź:

Załączony plik  QTM_CodMod.sma   42,27 KB  4 Ilość pobrań
  QTM_CodMod.amxx


  • +
  • -
  • 1

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych