Lista serwerów
volshebnik
13.05.2014
Ja proponowałbym dodanie do typu serwerów: EasyBlock
Mod mało znany, lecz popularny do tego trudno się robi taki serwer
DarkGL
13.05.2014
A jak to w końcu jest ?
Miało być, że Ci którzy dodadzą bin/TrackerUI.DLL na serwer to w zamian pojawi się u Was na liście.
Czyżby to się zrobiło nie opłacalne aby zapełnić portfel ?
Czy wygląda tak.
"Dodaj mój TrackerUI na serwer, ja rozkręcę MS i Cie wyebie z listy."
Nie po prostu pracujemy nad nową wersją pluginu i odpowiednia funkcjonalnością do niego po stronie www
DarkGL
13.05.2014
Teraz to nie można żadnego serwera dodać![]()
Jaka przeglądarka ? System ? Na FF działa
0-0-0
13.05.2014
ChromeJaka przeglądarka ? System ? Na FF działaTeraz to nie można żadnego serwera dodać
DarkGL
14.05.2014
Dodano możliwość przedłużania reklamy.
Niestety z powodu błędu część informacji została utracona w razie braków / błędów proszę się zgłosić do mnie.
DarkGL
14.05.2014
Poprawiono działanie razem z adblockiem ( blokował np. wykupywanie reklamy )
Gość_21977_* 14.05.2014
Odnośnie AdBlocka, to jeszcze:
Adres http://serwery.amxx.pl/images/steam.png Typ obraz Reguła /images/*steam.png
freetu
15.05.2014
Mógłby ktoś potwierdzić czy dobrze rozumuję istotę tych dwóch okienek przy kupnie reklamy?
Rozumiem, że pierwsze okienko to maksymalna kwota jaką przeznaczam na reklamę serwera przez wszystkie dni.
Drugie okienko to, jaka kwota ma być przeznaczana dziennie na serwer.
Pytanie: Skąd się bierze minimalna stawka? Jest to na podstawie czegoś wyliczane czy po prostu administrator tak ustawił?
Ogólnie, to ustawiłem w obu okienkach wartość minimalną - 2 iii wykupiło mi reklamę na 22 godziny. Tak miało być ? (nie 24h)
DarkGL
15.05.2014

Reklama jest na 24h po prostu godzina na na serwerze jest -2 poprawie to
Jeśli macie propozycje jak uczynić kupowanie reklamy bardziej przejrzyste chętnie posłucham
DarkGL
16.05.2014
Poprawioną konfigurację tak aby lepiej to pracowało z adblockiem
Poprawioną godzinę
Dodano usuwanie nazwy hostingu z nazwy serwera.
lexar
16.05.2014
Dlaczego jak próbuje dodać serwer mam komunikat: Wystąpił błąd serwer nie został dodany
DarkGL
16.05.2014
Witam
dlaczego znikla mi gotowka ( wpln ) z konta ?
Odezwij się do mnie na gadu gadu
DarkGL
16.05.2014
Dlaczego jak próbuje dodać serwer mam komunikat: Wystąpił błąd serwer nie został dodany
Jakie ip ?