Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CS:GO

Serwer działa ale nie można na niego wejść.

cs:go

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 misiecki2

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:88
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 28.04.2014 19:55

A wiec tak. O to co wyskakuje podczas łaczenia się cs go w konsoli:

Connecting to public(25.124.30.158:27027) ...
836.947:  Sending UDP connect to public IP 25.124.30.158:27027
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id 0
RememberIPAddressForLobby: lobby 0 from address 25.124.30.158:27027
Grace request retry for unreserved server...
Retrying public(25.124.30.158:27027) ...
836.961:  Sending UDP connect to public IP 25.124.30.158:27027
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id 0
RememberIPAddressForLobby: lobby 0 from address 25.124.30.158:27027
Server approved grace request...
Retrying connection to 25.124.30.158:27027, server requires lobby reservation but is unreserved.
Retrying public(25.124.30.158:27027) ... (10x i wywala do menu)

A w konsoli serwera jak się włącza:

Error parsing BotProfile.db - unknown attribute 'Rank'
Error parsing BotProfile.db - unknown attribute 'Rank'
Error parsing BotProfile.db - unknown attribute 'Rank'
Initializing Steam libraries for secure Internet server
[S_API FAIL] SteamAPI_Init() failed; SteamAPI_IsSteamRunning() failed.
Setting breakpad minidump AppID = 730
Forcing breakpad minidump interfaces to load
dlopen failed trying to load:
/home/csgo/.steam/sdk32/steamclient.so
with error:
/home/csgo/.steam/sdk32/steamclient.so: cannot open shared object file: No such file or directory
Looking up breakpad interfaces from steamclient
Calling BreakpadMiniDumpSystemInit
dlopen failed trying to load:
/home/csgo/.steam/sdk32/steamclient.so
with error:
/home/csgo/.steam/sdk32/steamclient.so: cannot open shared object file: No such file or directory
Looking up breakpad interfaces from steamclient
Calling BreakpadMiniDumpSystemInit
Logging into anonymous gameserver account.
Could not establish connection to Steam servers.

Co jest grane?

 

Tak samo nie mogę włączyć VAC i nie mogę zrobić aby boty były automatycznie na serwerze w server.cfg tak jak pisano tu na forum dodałem bot_quota 10 i dalej nic nie był. W czym tu leży problem? Dzięki za pomoc.


  • +
  • -
  • 0

Ahh te dzieci :). Dla was mogę być nawet 10 latkiem z neostrady ;)


#2 beznazwy123

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 12
Początkujący

  • Postów:205
  • Imię:Darek
  • Lokalizacja:Niebo
Offline

Napisano 28.04.2014 20:02

masz najnowsze deproto ? jak nie to wgraj.


b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

Oklepani.pl Zapraszam :)

Pomogłem ? daj ++++ :)


#3 JaBydlak

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 70
Pomocny

  • Postów:332
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 28.04.2014 20:23

gównoproto ku*wa

Sprawdź czy mapa która jest aktualnie na serwerze, jest w ustawionej grupie map.


Użytkownik mikrus edytował ten post 28.04.2014 20:23

  • +
  • -
  • 0

#4 misiecki2

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:88
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 28.04.2014 21:09

Według valve tak:

 

https://developer.va...ting_the_Server

 

Tym się kierowałem... Ale tak są te mapy w pliku w tym trybie. Także nie wiem co jest, vac też dalej się nie odpala... Boty też nie wchodzą. Kurde więcej problemów niż z HLDS.

 

@dproto nie wiem czy jest do go, ale na pewno nie będzie to no-steam tylko i wyłącznie steam ponieważ serwer tylko do treningów między nami i między grupami.

 


Użytkownik misiecki2 edytował ten post 28.04.2014 21:13

  • +
  • -
  • 0

Ahh te dzieci :). Dla was mogę być nawet 10 latkiem z neostrady ;)


#5 JaBydlak

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 70
Pomocny

  • Postów:332
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 28.04.2014 21:15

sv_hibernate_when_empty 0
sv_hibernate_postgame_delay 5
A dodaj coś takiego do autoexec.cfg

  • +
  • -
  • 0

#6 misiecki2

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:88
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 05.05.2014 16:47

Ok, dziś pobieram od nowa i nie pobieram sourcemoda, bo z CSS miałem to samo, przypomniałem to sobie i najpier reinstall, ale jak to nic nie da, to wtedy dodam te polecenia.

 

@edit i nic dalej to samo.... wchodzę to jest w konsoli że ejszcze raz próbuję i potem cofa do menu i komunikat że nie połaczono po 10 próbach.

Nie wiem sam co jest....

 

@edit 2, aha spróbowałem zrobić aktualizacje i 1gb aktualizacji :). Pewnie od tego.


Użytkownik misiecki2 edytował ten post 05.05.2014 17:08

  • +
  • -
  • 0

Ahh te dzieci :). Dla was mogę być nawet 10 latkiem z neostrady ;)


#7 JaBydlak

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 70
Pomocny

  • Postów:332
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 05.05.2014 17:08

pokaż gamemodes_server.txt i komende startową


  • +
  • -
  • 0

#8 misiecki2

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:88
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 05.05.2014 20:57

Działa, wszystko od nowa i ok jest. Ale teraz tak:

 

1. Nie włącza się VAC nie wiem czemu...

2. Serwer się chyba hibernuje (tak pisze w konsoli)

 

Linia startowa:

./srcds_run -game csgo -console -usercon -ip 25.124.30.158 -port 27027 -maxplayers_override 10 -tickrate 100 +fps_max 100 +tv_port 23319 +clientport 23326 -steamport 23326 +exec server.cfg +game_type 0 +game_mode 1 +mapgroup mg_bomb +map de_dust2

Nie chcę zakładać już nowego tematu, dlatego tu pytam.

 

A tak to niby wszystko ok :), na razie tylko te 2 problemy.


  • +
  • -
  • 0

Ahh te dzieci :). Dla was mogę być nawet 10 latkiem z neostrady ;)


#9 misiecki2

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:88
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 05.05.2014 21:30

Nie wiem co jest, ale przy każdym moim poście zniknęło mi edytuj bo niby nie mam uprawnień... Także proszę administrację o zrozumienie dlaczego pisze to w nowym poście.

 

 

 

3. Wywala po chwili z serwera i pisze takie coś w konsoli (ten sam błąd w grze się pokazuje w menu):

Dropped NieJestemPRO from server: Pure server: file [GAME]\scripts/soundscapes_overpass.txt does not match the server's file.

Plik ten istnieje...


  • +
  • -
  • 0

Ahh te dzieci :). Dla was mogę być nawet 10 latkiem z neostrady ;)






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cs:go

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych