Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Server pack dla half life nonsteam


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 razin

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:33
Offline

Napisano 03.06.2008 14:51

Witam Wszystkich czy byłby ktoś w stanie wykonać serverpacka przy użyciu amx mod x server packa dla half life non steam gdyż mam problem z amx modx gdyż po wejściu w amxmodmenu nie działają wszystkie klawisze funkcyjne do wybierania odpowiednich działań przez amxmodmenu.
  • +
  • -
  • 0

#2 baku

    [M]anchester[U]nited

  • Przyjaciel

Reputacja: 452
Wszechobecny

  • Postów:1054
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 03.06.2008 15:13

Moze nie masz wszystkich flag . W tym temacie mozesz zobaczyć co i jak
http://amxx.pl/viewtopic.php?t=21
  • +
  • -
  • 0

#3 razin

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:33
Offline

Napisano 03.06.2008 15:22

taki dodalem wpis w users.ini

"[Codename]Nune" "8801142909" "abcdefghijklmnopqrstu" "u"

a w userconfig.cfg

setinfo _pw "8801142909"

Dostep mam do amxmodmenu tylko że nie moge korzystać z wszystkich funkcji jak np wcisne klawisz 7 to amx nie reaguje a na kicka i bana działa
  • +
  • -
  • 0

#4 baku

    [M]anchester[U]nited

  • Przyjaciel

Reputacja: 452
Wszechobecny

  • Postów:1054
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 03.06.2008 15:30

"[Codename]Nune" "8801142909" "abcdefghijklmnopqrstu" "u"



O.o "u" ? Chyba ma być "a" ;]
  • +
  • -
  • 0

#5 razin

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:33
Offline

Napisano 03.06.2008 17:02

nawet mimo tego nie działają wszystkie pozycje z tej listy

Dołączona grafika

mimo iż klikam klawiszami na poszczegolne pozycje to nie działają

zaznaczam iż wersja amxmodx jest najnowsza
  • +
  • -
  • 0

#6 zer0.

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 428
Wszechobecny

  • Postów:2116
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kw
Offline

Napisano 03.06.2008 17:07

na screen'ie dobrze wyglada, nie powinny dzialac jak masz takie przezroczyste.
moze w config.cfg nie masz "slotow" poustawianych tez tak kiedys mialem i nie moglem nic wybrac a to wina cfg byla :]
bind "0" "slot10"
bind "1" "slot1"
bind "2" "slot2"
bind "3" "slot3"
bind "4" "slot4"
bind "5" "slot5"
bind "6" "slot6"
bind "7" "slot7"
bind "8" "slot8"
bind "9" "slot9"

  • +
  • -
  • 0

#7 razin

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:33
Offline

Napisano 03.06.2008 18:09

na screen'ie dobrze wyglada, nie powinny dzialac jak masz takie przezroczyste.
moze w config.cfg nie masz "slotow" poustawianych tez tak kiedys mialem i nie moglem nic wybrac a to wina cfg byla :]

bind "0" "slot10"
bind "1" "slot1"
bind "2" "slot2"
bind "3" "slot3"
bind "4" "slot4"
bind "5" "slot5"
bind "6" "slot6"
bind "7" "slot7"
bind "8" "slot8"
bind "9" "slot9"


Dziekuje za pomoc miales racje moja wina bo nie zczaiłem tego

+
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych