Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Moduł Orpheu nie działa


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 lexar

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 63
Pomocny

  • Postów:502
  • GG:
  • Lokalizacja:Wyspa Kucyków
Offline

Napisano 14.04.2014 13:02

Witam

 

Witam

Wgrałem na serwer moduł Orpheu wersję 2.3a i 2.5.1, niestety żadna z nich nie działa, w logach za każdym razem jest taki error:

[AMXX] Plugin "filewatcher.amxx" failed to load: Module/Library "orpheu" required for plugin.  Check modules.ini

Wersja binarek: 5787


  • +
  • -
  • 0

#2 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6034
Godlike

  • Postów:10832
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 16.04.2014 21:23

Zaktualizuj binarki i wgraj 2.5.1 oczywiście użyj najnowszej wersji metamoda i amxx'a


  • +
  • -
  • 0

#3 lexar

    Wszechwiedzący

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 63
Pomocny

  • Postów:502
  • GG:
  • Lokalizacja:Wyspa Kucyków
Offline

Napisano 17.04.2014 13:11

Jak mam zaktualizować nowe binarki?

 

Chciałem wgrać binarki 6027 http://amxx.pl/topic...able-6132-beta/ 

 

Po skopiowaniu wszystkiego na serwer, w konsoli mam tylko ten komunikat:

-su: 1: //home//s1879/hlds_run: not found

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych