Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[ROZWIĄZANE] Czy karta pasuje?


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 TheMrGolabek

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:17
  • Imię:Krzysiek
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 06.04.2014 18:34

Witam, chcę kupić kartę http://allegro.pl/no...4069801972.html

i chciałbym się dowiedzieć, czy pasowałyby do mojego komputera:

Procek: AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core Processor 4400+ (2 CPUs), ~2.3GHz

RAM: 2 GB

Płyta główna: ASRock N68C-GS FX 

Karta graficzna: Nvidia Geforce 7025/NVIDIA nForce 630a

Zasilacz: P4 Powerfox 350W Model:PF-350PC

 

 


Użytkownik TheMrGolabek edytował ten post 06.04.2014 18:42

  • +
  • -
  • 0

#2 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 07.04.2014 16:14

Nie, twoja płyta nie ma złącza AGP (stare badziewie) masz PCI-E 2.0 x16 

lepszym wyborem będzie:

http://www.esc.pl/pr...oducts_id=58023

lub to:

http://www.esc.pl/pr...oducts_id=48419

 

co prawda ciut drożej, ale znacznie lepsze parametry ;)


  • +
  • -
  • 1

#3 TheMrGolabek

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:17
  • Imię:Krzysiek
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 07.04.2014 16:38

I na 100% będzie dobrze dopasowana? Bo jeśli nie, to słyszałem, że procek może nie obsłużyć, zasilacz może nie wyrobić itd.


  • +
  • -
  • 0

#4 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 07.04.2014 16:39

da rade, obie karty wymagaja zasilacza 300W, a procek sobie da rade, te karty to nie demony szybkosci


  • +
  • -
  • 0

#5 TheMrGolabek

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:17
  • Imię:Krzysiek
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 07.04.2014 16:44

Ok, dzięki wielkie. Temat można zamknąć :)


  • +
  • -
  • 0

#6 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 07.04.2014 17:25

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Pomoc udzielona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych