Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie pobiera pliku.++++++++++++++++


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 dawidxi

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:216
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 02.04.2014 17:47

Witam,
 
Wgrałem dzisiaj na swój serwer taki plugin i mam problem.A mianowicie nie chce mi się pobrać folder, a w nim dwa modele.Proszę o pomoc.Z góry dzięki.
 
sma pluginu;
 
Spoiler


#2 silva

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 99
Zaawansowany

  • Postów:181
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 02.04.2014 19:20

nie pobiera się tylko tobie czy wszystkim?


  • +
  • -
  • 0

Sajko sajko! Sajko w nią mam 


#3 dawidxi

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:216
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 02.04.2014 20:57

Wszystkim

#4 Andrzejek

    Ucze się :]

  • Power User

Reputacja: 131
Zaawansowany

  • Postów:1300
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Andrzej
  • Lokalizacja:Wadowice
Offline

Napisano 09.04.2014 09:28

Może tak?

 

to zmień
 

engfunc(EngFunc_PrecacheModel, p_model)

engfunc(EngFunc_PrecacheModel, v_model)

na to
 

precache_model(p_model)

precache_model(v_model)

  • +
  • -
  • -2

Mam do sprzedania pluginy AMXX pod serwery typu, JB, ONLY DD2, ZOMBIE, COD MOD, DR i inne...

 

Jeżeli jesteś zainteresowany(a), napisz na PW lub GG 42384104


#5 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6034
Godlike

  • Postów:10832
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 10.04.2014 13:03

Przypadkiem nie masz tych modeli już ściągniętych ?

Pokaż logi z konsoli serwera i klienta


  • +
  • -
  • 0

#6 dawidxi

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:216
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 12.04.2014 16:49

Hmm, dziwne, ponieważ nic nie zmieniałem ale modele mi się pobrały i jest ok, natomiast dźwięki nie.

 

Konsola gracza:

 

 

 

 
Error: server failed to transmit file 'sound/cso_emotion/man_angry.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/cso_emotion/man_dance.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/cso_emotion/man_hi.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/cso_emotion/man_joy.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/cso_emotion/man_procoke.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/cso_emotion/man_specia

 Za pomoc plusy. )



#7 dawidxi

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:216
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 12.04.2014 17:39

Hmm, dziwne, ponieważ nic nie zmieniałem ale modele mi się pobrały i jest ok, natomiast dźwięki nie.

 

Konsola gracza:

 

 

 

 
Error: server failed to transmit file 'sound/cso_emotion/man_angry.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/cso_emotion/man_dance.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/cso_emotion/man_hi.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/cso_emotion/man_joy.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/cso_emotion/man_procoke.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/cso_emotion/man_specia

 Za pomoc plusy. )

 

@

 

To jest tak, że pobierze gdy usunę folder z cstrike/models/cso_emotion ale dopiero po zmianie mapy.



#8 RaczeCik

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:35
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 04.08.2014 13:04

 

Hmm, dziwne, ponieważ nic nie zmieniałem ale modele mi się pobrały i jest ok, natomiast dźwięki nie.

 

Konsola gracza:

 

 

 

 
Error: server failed to transmit file 'sound/cso_emotion/man_angry.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/cso_emotion/man_dance.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/cso_emotion/man_hi.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/cso_emotion/man_joy.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/cso_emotion/man_procoke.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/cso_emotion/man_specia

 Za pomoc plusy. )

 

@

 

To jest tak, że pobierze gdy usunę folder z cstrike/models/cso_emotion ale dopiero po zmianie mapy.

 

 

Dźwięki Ci się nie pobrały, ponieważ nie zrobiłeś folderu cs_emotion i nie masz tam dźwięków wrzuconych.


Użytkownik RaczeCik edytował ten post 04.08.2014 13:05





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych