Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Menu w Jail break


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Rafauu

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Lokalizacja:Ośw
Offline

Napisano 24.03.2014 22:34

Moim problemem jest menu, np. jestem w ct i nie daje nikomu mikra to tt moze uzywac mikrofonu to samo w walce dla tt daje a oni nie dostaja. Np daje komus freedaya to pisze  sayu ale nie zmienia koloru na zielony, albo daje duszka to ktos nie dostaje duszka. To samo w grach wszystko ok a gdy ma sie zaczac gra tos ie buguje.


  • +
  • -
  • 0

#2 ThCe

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 31
Życzliwy

  • Postów:130
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 24.03.2014 23:16

A jaki masz wgrany silnik?
  • +
  • -
  • 0

#3 Rafauu

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Lokalizacja:Ośw
Offline

Napisano 25.03.2014 17:54

A jak sprawdzić ?


Użytkownik Rafauu edytował ten post 25.03.2014 17:56

  • +
  • -
  • 0

#4 ThCe

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 31
Życzliwy

  • Postów:130
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 19.04.2014 11:51

Jak nie wiesz jaki silnik to co ty chcesz zrobić. Może masz Cypisa?
  • +
  • -
  • 0

#5 same

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 29
Życzliwy

  • Postów:131
  • Imię:Karol
  • Lokalizacja:Inowrocław
Offline

Napisano 19.04.2014 12:11

Podaj .sma silnika, ale raczej coś musiałeś źle zainstalować.


  • +
  • -
  • 0
Piszę poprawnie po polsku!
syg.png
100 postów - 12.04.13, godz. 23:42




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych