Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
Teraz rozumiem po co on jest
To można przynajmniej prosić o usunięcie: - Całkowicie usunąć Modele rękawic. [Dlatego że ja mam model łoma dla SVIP'a i gdy włączę walkę i wyłączę to SVIP traci łoma a dostaje pięści] + Słyszałem że ten błąd Reliable channel overflowed również też wyskakuję jak jest przeciążony HUD lecz też jak jest dużo modeli podmieniających na serwerze
- Całkowicie usunąć TakeDamage za kampienie czyli to co jest w tym "public task_server()" (Lecz tylko TakeDamage za kampienie usunąć!). [Dlatego że od tego jest Admin i zasady serwera, po co obciążać serw jak to jest rola Admina] - Całkowicie usunąć mutowanie gracz. [To też jest rola Admina jeśli ktoś przesadza to Admin musi coś z tym zrobić] - Jeśli to nie obciąży serwera tylko go właśnie odciąży to prosił bym jeszcze o usunięcie "Nie spamuj guzikami" a jeśli usunięcie tego by obciążało serwer to prosił bym tylko o przestawienie że guzik można używać co 3-4 sekundy [Wedle Sklep i ruletki gdyż nawet ja potrawie w ciągu 3 sekund kupić 2-3 rzeczy w sklepie + użyć ruletkę]
Pytacie dlaczego chce co nie co pousuwać? gdyż mam strasznie obciążony serwer i wyskakuję ten głupi błąd jak sie wchodzi na serwer Reliable channel overflowedi bez to chce takie nie potrzebne rzeczy usunąć gdyż jeszcze muszę dodać zabawy z dziękami a tu już jest serwer przeciążony.
Dodam jeszcze że usunąłem to sam lecz po moim usunięciu wszystko ładnie sie skompilowało lecz nie wiem co sie stało że nagle menu broni ma TT i CT zamiast same CT a nic nie zmieniał w menu broni, bez to proszę kogoś kto sie bardziej zna żeby mi pomógł usunąć i doradzić co można usunąć a czego lepiej nie.
Najlepiej chciałbym jeszcze coś usunąć z paczki Cypisa żeby obciążyć serwer gdyż jestem pewien że to jest błąd nadal w paczce Cypisa gdyż połowa serwerów co jest postawione na paczce Cypisa ma ten błąd
Jak można prosić to prosił bym o porady od was w jakim pluginie może być jeszcze jakiś błąd lub coś że obciąża serwer, tak więc jaki plugin by było warto naprawić i co można jeszcze usunąć.
Użytkownik Mr.Skull edytował ten post 20.03.2014 16:38