Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
Silnik

Naprawa QTM_CodMod.sma::CurWeapon (line 787)

silnik

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
15 odpowiedzi w tym temacie

#1 Alpacino

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:80
  • Lokalizacja:Ujazd
Offline

Napisano 07.03.2014 17:56

proszę o naprawe silnika bo mi naprawiali ale dalej mam logi\

[AMXX] Displaying debug trace (plugin "QTM_CodMod.amxx")
L 03/07/2014 - 15:33:18: [AMXX] Run time error 4: index out of bounds 
L 03/07/2014 - 15:33:18: [AMXX]    [0] QTM_CodMod.sma::CurWeapon (line 787)

Bardzo proszę o szybką realizację

Załączone pliki



#2 ArteX^

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:19
  • Lokalizacja:Gierałtowice
Offline

Napisano 07.03.2014 19:24

Tutaj masz link z tym samym problemem i został on tam rozwiązany, spróbuj pobrać silnik który wstawił Kaleka.

 

http://amxx.pl/topic...84-silnik-coda/

 

 


Użytkownik ArteX^ edytował ten post 07.03.2014 19:24

  • +
  • -
  • 0

#3 Alpacino

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:80
  • Lokalizacja:Ujazd
Offline

Napisano 07.03.2014 20:23

po co to dajesz jak ja mam inny cod zmodyfikowany



#4 ArteX^

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:19
  • Lokalizacja:Gierałtowice
Offline

Napisano 07.03.2014 22:56

Probowałeś te łatke?

 

Chciałem ci to zrobić ale nie wiem dlaczego ciągle jakieś errory są...(może coś źle robie, chociaż na swoim cod nie mam żadnych errorów).

 

Spróbój:

http://amxx.pl/topic...rawa-curweapon/


  • +
  • -
  • 0

#5 Alpacino

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:80
  • Lokalizacja:Ujazd
Offline

Napisano 09.03.2014 10:25

użyłem 2 łatek tej niżej też i mam takie błędy [AMXX] Run time error 4: index out of bounds 

L 03/09/2014 - 02:15:22: [AMXX]    [0] QTM_CodMod (11).sma::CurWeapon (line 798)
 


#6 ArteX^

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:19
  • Lokalizacja:Gierałtowice
Offline

Napisano 09.03.2014 13:32

Zobacz to mam te samą łatke na swoim Codzie i nie mam żadnych errorów:

 

 

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#7 Alpacino

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:80
  • Lokalizacja:Ujazd
Offline

Napisano 10.03.2014 20:08

teraz linia była 799



#8 Alpacino

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:80
  • Lokalizacja:Ujazd
Offline

Napisano 11.03.2014 13:57

zrobi ktoś /\?



#9 ArteX^

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:19
  • Lokalizacja:Gierałtowice
Offline

Napisano 11.03.2014 14:33

Ale co linia? nie umiesz opisać dokładnie? jakoś ja nie miałem podczas kompilacji żadnych errorów.


  • +
  • -
  • 1

#10 Alpacino

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:80
  • Lokalizacja:Ujazd
Offline

Napisano 11.03.2014 15:15

taki log mam [AMXX]    [0] QTM_CodMod (11).sma::CurWeapon (line 799)

tylko o linie chozi że inna była niż wyżej



#11 ArteX^

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:19
  • Lokalizacja:Gierałtowice
Offline

Napisano 11.03.2014 22:44

Włącz moduł engine. Włączasz go w: cstrike/addons/amxmodx/configs/modules.ini usuwając ; przed engine

 

bo to jest niemożliwe, mam te samą łatke tak samo wgraną na swoim serwerze i nie mam żadnych errów,bugów,craschy.


  • +
  • -
  • 1

#12 OpUr off

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 16
Początkujący

  • Postów:74
  • Imię:Arek łowca szparek
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 11.03.2014 22:57

Zobacz teraz 

http://wklej.org/id/1296855/



#13 Alpacino

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:80
  • Lokalizacja:Ujazd
Offline

Napisano 12.03.2014 15:30

Artex mam odblokowane OpU wgram i zobacze wieczorem dam odp



#14 Alpacino

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:80
  • Lokalizacja:Ujazd
Offline

Napisano 12.03.2014 15:31

Opu niestety twojego nie da się skompilować :/



#15 OpUr off

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 16
Początkujący

  • Postów:74
  • Imię:Arek łowca szparek
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 15.03.2014 16:13

http://wklej.org/id/1300260/



#16 Alpacino

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:80
  • Lokalizacja:Ujazd
Offline

Napisano 15.03.2014 18:56

wiem żę żadna na niego nie będzie działać zleciłem naprawe dziękuję za pomoc po + można zamknąć







Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: silnik

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych