Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z wyświetlanym HUD w [Base Builder] System Ammo PackówAmmo packi pod celownikiem


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 666+999

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 05.03.2014 23:04

Więc tak problem mam taki iż w tym pluginie ilość ammo packuw w HUD jest wyświetlana tuż pod celownikiem broni a chciałbym żeby te ammo packi były wyświetlane w lewym górnym rogu ekranu

i otóż próbowałem edytować ten plugin ale nie mogę tam poszukać żadnej z tych komend set_hudmessage albo float:x=-1.0 float:y=-1.0 by zmienić te wartości

o to link do pluginu

http://amxx.pl/topic...em-ammo-packow/

A kierowałem się tym poradnikiem http://amxx.pl/topic...domosci-na-hud/


  • +
  • -
  • 0

#2 666+999

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 06.03.2014 01:04

O przepraszam temat napisałem w złym dziale bo otworzyłem dwie karty w przeglądarce ! na jedne karcie miałem żeby napisać w tym dziale a w drugiej karcie Problemy z pluginami i przypadkowo zamknąłem tą drugą i napisałem w tym dziale :facepalm2:

A problem już rozwiązałem można zamknąć :)

Serwer miałem odpalany z HLDS który był pobrany przez SteamCMD aby się do niego podłączyć odpalałem Counter Strike 1.6 wersję HD v48 i ta wersja była winna zainstalowałem zwykłą v 48 i już nie ma tego błędu :)


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych