Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Brak menu w Vipie


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mary Mary

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Katowice !
Offline

Napisano 04.03.2014 11:47

Witam wczoraj wygenerowałem sobie u was VIpa robiąc 3 zestawy, które chciałem mieć odpowiednio pod klawiszami :

 

1. Grawitacja (500)

2. Szybsze bieganie (50)

3. Multijump (1)

 

Wszystko działa dobrze jednak nie wyświetla mi się menu wyboru 3 zestawów wymienionych wyżej.

 

Dodam, że jest to Vip na serwer deathrun

Dodatkowo dodałem do Vipa granat dymny, usp z 24 nabojami, bullet damage, szanse na odrodzenie się 5 % Vip chat itp itd.

 

Proszę o pomoc

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 MR_Danio

    Początkujący

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
  • Imię:damian
  • Lokalizacja:Rycliki
Offline

Napisano 04.03.2014 12:32

a masz w amx.cfg dodane na końcu menu_active 1 jeżeli to ci nie pomoże to nwm



#3 Mary Mary

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Katowice !
Offline

Napisano 04.03.2014 12:44

Tak już wcześniej to gdzieś wyczytałem dodałem w amxx.cfg komende menu_active i niestety ale menu dalej się nie pokazuje


  • +
  • -
  • 0

#4 MR_Danio

    Początkujący

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
  • Imię:damian
  • Lokalizacja:Rycliki
Offline

Napisano 04.03.2014 14:15

A dodaj tutaj to co znajduje się w twoim pliku Sma



#5 Mary Mary

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Katowice !
Offline

Napisano 04.03.2014 16:09

W 1 poście załączyłem plik .sma nie umiem dodać tak żeby było zwinięte i nie chce dostać warna więc jak możesz to pobierz sobie plik sma załączony w 1 poście


  • +
  • -
  • 0

#6 Niide

    *** it I'm done

  • Użytkownik

Reputacja: 86
Zaawansowany

  • Postów:216
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Holandia
Offline

Napisano 04.03.2014 18:14

Łapaj :D (Powinno działać).

Spoiler

  • +
  • -
  • 1

kP8HWV.png


#7 Mary Mary

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Katowice !
Offline

Napisano 04.03.2014 21:13

Dzięki ! Menu działa :) + dla Ciebie

 

Słuchaj mam jeszcze jeden mianowicie któryś plugin koliduje mi chyba z grawitacją dla Vipa i nie działa, mógłbyś zerknąć na plugins.ini ?

 

 

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#8 Niide

    *** it I'm done

  • Użytkownik

Reputacja: 86
Zaawansowany

  • Postów:216
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Holandia
Offline

Napisano 04.03.2014 21:25

Spróbuj wyłączyć te pluginy i zobacz czy będzie działać:

Deathrun_Shop.amxx
freezetraps.amxx
bunnyhop.amxx
BestSpeed_Edition_v2.amxx

Jeżeli tak, to włączaj po jednym i zobacz który to powoduje.

 

Tak wogóle. W jaki sposób koliduje?


  • +
  • -
  • 0

kP8HWV.png


#9 Mary Mary

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Katowice !
Offline

Napisano 04.03.2014 22:52

Koliduje w taki sposób, że grawitacja w ogóle nie działa tj po wybraniu w menu nie zmienia się na mniejszą tylko jest standardowa. 


  • +
  • -
  • 0

#10 xel

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Radzionków
Offline

Napisano 12.03.2014 00:28

Czy mogę prosić o  rozwiązanie problemu z brakiem menu ?
Mam ten sam problem - cały vip działa bez problemu tylko menu się nie wyświetla i nie można wybrać broni. Jeszcze miesiąc temu normalnie działał wygenerowany vip a teraz nie za bardzo :/


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych