Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
- - - - -

World of Warcraft Mod (WowMOD)


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
24 odpowiedzi w tym temacie

#21 Sztabson

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:101
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 06.06.2009 15:21

Witam.
Przepraszam ze odkopuje ale warto dodac ta informacje ;)
mod dziala dzisiaj testowalem z kumplem wszystko ale uwaga serwer sie wylaczyl z przyczyna:
FATAL ERROR (shutting down): Host_Error: no precache: models/roots2.mdl
wiec trzeba dodac ten model i bedzie cacy ;)

w zalaczniku model dodac do:
cstrike/models

Ps. ahh ta skleroza kurek ;) dzięki ze przypomniales ;D

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#22 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 06.06.2009 20:29

Jak możesz załącz ten model w załącznik w swoim poście, dzięki.

#23 M3nt0S1996

    Początkujący

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
  • Imię:Robert
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 25.04.2012 07:06

wrzuć jeszcze raz ten model. bo mi nie działa.

wszystko dobrze zrobiłem ale mi nie działa to. kurde.

moduły też usunąłem.
Dołączona grafika

#24 M3nt0S1996

    Początkujący

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
  • Imię:Robert
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 25.04.2012 11:41

To pomoże ktoś!

Pisać na GG 35785441

__________________________________________________________________________

Dołączona grafika

Użytkownik M3nt0S1996 edytował ten post 25.04.2012 11:42

Dołączona grafika

#25 OchimoxXx

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:16
  • Imię:Jakub
  • Lokalizacja:dalekoo
Offline

Napisano 11.08.2012 13:34

Sooory za duzy odkop ale mozecie mi pomóc ? Zrobilem wszystko tak jak wyzej bylo opisanie i nie dziala :( Dopisalem wszedzie do pluings.ini
ten plik amxx ale nie wiem o co chodzi o dodaniem cvaru do amxx.cfg i modulow dopluings.ini help !
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych