Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z klasa diablo core 1.2.1 beta


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 damian1818

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:20
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Chorzów
Offline

Napisano 01.03.2014 01:01

Witam mam problem z wybraniem klasy w diablo core 1.2.1 a dokładniej chodzi mi o to że jak wybiore klase i paka bym - nowa runda i zajs mam wybrac klase i tak ciągle.W czym jest problem czy ja coś zle żrobiłem czy coś w tym diablo jest nie tak Amxx najnowszy Sql działa prawidłowo Brak błedów w logach
  • +
  • -
  • 0

#2 damian1818

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:20
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Chorzów
Offline

Napisano 18.03.2014 19:51

link do logów serwa
" http://www29.zippysh...01150/file.html "

Użytkownik damian1818 edytował ten post 18.03.2014 19:52

  • +
  • -
  • 0

#3 Pheronike

    Nowy

  • Girl

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 03.04.2014 23:40

Ja również mam dobrze skonfigurowanego MySQL, na pukawce. Niestety jest ten sam błąd co u kolegi.

Klasy się wyświetlają, pseudonimy zapisują w bazie. Lecz po wybraniu klasy nic się nie dzieje prócz powiadomienia

" Wszystkie skille klasy zostana zaladowane przy ponownym odrodzeniu! " 

Co w takiej sytuacji mogłabym zrobić? Zaradzić? Proszę o pomoc.


  • +
  • -
  • 0

#4 Pheronike

    Nowy

  • Girl

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 04.04.2014 03:19

@Edit, dotarłam do sedna problemu. Serwer koliduje przez plik Diablo_nowe.amxx znajdujący się w plugins z wersji 1.2.1, zmieniając go na 1.1.0 wszystko powinno działać jak należy :-)

@DarkGL, czy to błąd pliku? pomyłki? Czym się ten plik miał różnieć z wersji 1.1.0?


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych