Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z wygenerowanym vipem!!!


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 paker10

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: -9
Mniej niż zer0.

  • Postów:53
  • Lokalizacja:Tarnów
Offline

Napisano 28.02.2014 21:42

Witam jak teraz zrobiłem vipa i wgrałem go na serwer i ustawiłem menu broni a menu broni dla vipa mi się nie wyświetla i pokazuje mi że mam 44hp a jak mi się skończy to 44hp i mi pokazuje że mam 100 nie wiem co jest



#2 Jenot

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 48
Pomocny

  • Postów:72
  • Steam:steam
  • Imię:Karol
  • Lokalizacja:Kamień Krajeński / Duża Cerkwica
Offline

Napisano 28.02.2014 23:39

Jeżeli zrobiłeś vipa w generatorze i dobrze wgrałeś, to powinien działać. Pokaż plugins.ini z serwera.


  • +
  • -
  • 0

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

 

www.cs-reload.pl - Zapraszam serdecznie.





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych