Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z amxbans 1.6 nie czyta adminów itp.


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 The First

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:23
  • Lokalizacja:Sokołów Podlaski
Offline

Napisano 26.02.2014 17:33

Witam! Mam swój serwer cs 1.6 na hotingu pukawka i wszystko mi działało np. admini i vip'y. Zainstalowałem amxbans 1.6 przez ftp i dodawałem adminów przez panel na pukawce, w users.ini a nawet na stronie amxbans mojego serwear. Żadny sposób nie działa. Proszę o pomoc :)


  • +
  • -
  • 0

Zapraszam! COD 4001 LV  :)

b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

POSZUKUJEMY ADMINÓW I MODERATORÓW NA SERWER I FORUM!

JESTEŚ CHĘTNY? ZAPRASZAM NA FORUM! Cs-RedShoot.gameclan.pl


#2 Szymon035

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 79
Zaawansowany

  • Postów:570
  • Steam:steam
  • Imię:Szymon
  • Lokalizacja:Katowice / Żory
Offline

Napisano 26.02.2014 18:12

A jak masz ustawione w .cfg amxbansa? Musisz ustawić z czego ma czytać adminów czy  z bansa czy z users.ini

 // Wczytywanie adminów
 // 0 z bazy SQL, 1 = z pliku users.ini, 2 = nie ładuje adminów
 amxbans_use_admins_file 0


  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#3 The First

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:23
  • Lokalizacja:Sokołów Podlaski
Offline

Napisano 26.02.2014 18:17

Mam ustawione tak:

 

// [Ru] ĐĐ°Đş AMXBans дОНМон ŃĐżŃавНŃŃŃ Đ°Đ´ĐźĐ¸Đ˝Đ°ĐźĐ¸.

// [Ru] 0=SQL (йаСа), 1=users.ini, 2=ĐĐľ СагŃŃМаŃŃ Đ°Đ´ĐźĐ¸Đ˝ĐžĐ˛.
// [En] How AMXBans should handle the admins
// [En] 0=sql, 1=users.ini, 2=load no admins
 
amxbans_use_admins_file "1"

 

 

P.S. Podczas włączania serwera w konsoli nie mam żadnych logów dotyczących amxbans'a


Użytkownik The First edytował ten post 26.02.2014 18:40

  • +
  • -
  • 0

Zapraszam! COD 4001 LV  :)

b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

POSZUKUJEMY ADMINÓW I MODERATORÓW NA SERWER I FORUM!

JESTEŚ CHĘTNY? ZAPRASZAM NA FORUM! Cs-RedShoot.gameclan.pl





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych