Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Zlecenia
Napisano 28.07.2009 13:26
Wychodzę z propozycją utworzenia nowego działu z podziałami:
Zlecenia płatne
Zlecenia bezpłatneAdministracja powinna postarać się o utworzenie/sformułowanie odpowiedniego regulaminu.
Każde z tematów powinien być poprzedzony prefix`em.
A tytuły krótkie i zrozumiałe.
Przykład:
[Serwer] Instalacja AMXBans
[WWW] Instalacja FastDownloadUtworzenie działu łączy się ze wzmożoną pracą osób funkcyjnych.
Zapewne wiele "noulajfów" będzie opisywać banalne problemy, aby temu zapobiec administracja powinna nagradzać owe osoby ostrzeżeniami, a przesuwanie tematów do odpowiedniego działu będzie monotonną pracą. Wraz z biegiem czasu zapewne znajdą się krnąbrni użytkownicy dla których opisana przeze mnie propozycja będzie sposobem do wzbogacenia się lub zwykły oszust/neo żartowniś :> Aby temu uniknąć powinna powstać "Czarna lista".
Myślę, że mało wiele opisałem swoją sugestię.
[you] wypowiedz się.
pzdr
Napisano 28.07.2009 13:54

Zobaczymy jaką opinię na ten temat mają użytkownicy.
Napisano 28.07.2009 14:02
Chyba żaden rozsądny nie zacznie zlecenia przed zaksięgowaniem $ na koncie.Tak szczerze, to według mnie po jakimś czasie zacznie się lament typu "on mi nie zapłacił"
Żaden rozsądny nie zleci mało rzetelnej osobie zlecenia.
Napisano 28.07.2009 14:52

Napisano 28.07.2009 16:20
Napisano 28.07.2009 18:56
Przeglądasz allegro w poszukiwaniu pomocy pod tematykę counter-strike ?ale takie coś to raczej z allegro.

Osoby sumienne,pomocne chyba są zauważalne na forum ? Nie masz pewności co do user`a, dziękujesz za współpracę.Zer0., po pierwsze wolał bym zobaczyć to co dana osoba wykonała, bo może się okazać, że kicha a reklamacji nie będzie (chyba że spox gostek
).
Napisano 28.07.2009 20:28
Napisano 28.07.2009 20:31
a nie wiesz że motywacja pomaga ?Jestem za ale na co bezpłatne/płatne, nie potrzebne same zlecenia, każdy to robi dla zabawy a nie za $...

nie wiem co myśleć o tym pomyśle, pewnie dużo syfu będzie...
Napisano 28.07.2009 20:43
Napisano 28.07.2009 20:48
Podział działu pozostawiam administracji.
Gość__*
Napisano 28.07.2009 21:11
Napisano 28.07.2009 21:13
Pozostawiam to WamDział zlecenia skupiał by się na AMXX/HLDS czy na wszystkim?

Napisano 28.07.2009 23:05
Napisano 28.07.2009 23:15

Napisano 29.07.2009 07:15
raczej się zbierze troche takich :>myślę że nie będzie aż tylu chętnych do płatnych zamówień
Napisano 29.07.2009 11:26
Do każdego z działu Płatne/Darmowe jest jeszcze podkategoria "Zlecenia Wykonane" i tam od razu zmykają przesuwane przez moderatorów zamknięte tematy [wykonane prace].
Dlaczego "Zlecenia PŁATNE ? Otóż prostą przeróbkę robi się szybko i można z miejsca to zrobić. Ale gdy dany użytkownik chce aby mu stworzyć cały serwer czyt. daje ci listę co chce mieć a czego nie... a ty masz sam instalować wszystko po kolei to trochę roboty z tym jednak jest.
Bardzo fajny pomysł.
Napisano 29.07.2009 19:57
Dział jest zbędny bo niejako już istnieje pod inną nazwą, a cwaniaków którzy chcą się bogacić na "dzieciach" które mają problem z konfiguracją serwera jest wielu i im dziękujemy - wiele osób Tutaj pomaga bezinteresowniej, bo "kochają" to co robią i mają to w małym palcu, więc czemu by nie podzielić się tym z innymi?
IP: ts3.cserwerek.pl
Napisano 29.07.2009 21:21
No tak jak by popieram w 100%Od przeróbek jest dział Scripting, od problemów Problemy. Poza tym nie wiem czy zauważyłeś ale na forum panuje pewna niepisana reguła: nikt nie pomaga na PW/GG, każdemu pomagamy na forum tak ażeby nie musiał za każdym razem pisać o pomoc bo nie potrafi zainstalować pluginu.
Dział jest zbędny bo niejako już istnieje pod inną nazwą, a cwaniaków którzy chcą się bogacić na "dzieciach" które mają problem z konfiguracją serwera jest wielu i im dziękujemy - wiele osób Tutaj pomaga bezinteresowniej, bo "kochają" to co robią i mają to w małym palcu, więc czemu by nie podzielić się tym z innymi?

Napisano 30.07.2009 09:56
Od przeróbek jest dział Scripting, od problemów Problemy. Poza tym nie wiem czy zauważyłeś ale na forum panuje pewna niepisana reguła: nikt nie pomaga na PW/GG, każdemu pomagamy na forum tak ażeby nie musiał za każdym razem pisać o pomoc bo nie potrafi zainstalować pluginu.
Jak wspominasz o dzieciach które sobie nie radzą, to wspomnij też o tym, że im się nie chce i chcą żeby im wszystko zrobić za darmo, ja dziękuje za takie coś.
Napisano 04.08.2009 23:26
Czy administracja podjęła jakieś działania ?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych