Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Paczki z neta do testowego serva


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 xXxMakrosxXx

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Wawa
Offline

Napisano 25.02.2014 10:14

Siema Mam taki problem że jak robię testowy server i podmieniam go tylko tymi pluginami co dostałem paczkę to potem restartuje serva jak wgrałem i serv nie chcę się wogulę załadować 

 

Może mi ktoś wytłumaczyc jak to mam robić dokładniej ?


  • +
  • -
  • 0

#2 Lunatyk

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 18
Początkujący

  • Postów:32
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Namysłów
Offline

Napisano 25.02.2014 10:49

Miałem coś podobnego , mi udało się uruchomić moda ponownym wgraniem AMX mod X , tylko później wychodziły z tego jakieś błędy ale dało się to naprawić.


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych