Witam mam pytanie dotyczące VIP'a chciałbym zrobić żeby mieli go wszyscy na servie ale nie wiem jak dale Flage "z" czyli USER/No Admin ale i tak muszę dać flage żeby używali a ja chce zrobić żeby cały server miał vipa jak to zrobić?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Napisano 19.02.2014 00:53
O to ci chodzi ?
/* Plugin generated by AMXX-Studio */ #include <amxmodx> #include <amxmisc> #define PLUGIN "Daj mi Vipa !!!" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR "if_defined" public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) // if_defined } public client_connect(id) set_user_flags(id, ADMIN_USER); public client_disconnect(id) remove_user_flags(id, ADMIN_USER);
Napisano 19.02.2014 00:58
/* Plugin generated by AMXX-Studio */ #include <amxmodx> #include <amxmisc> #include <hamsandwich> #include <fun> #include <cstrike> #define PLUGIN "Przykladowy VIP" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR "Ogen Dogen" public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR); RegisterHam(Ham_Spawn,"player","respawn",1); } public respawn(id) { set_user_health(id,200); cs_set_user_money(id,cs_get_user_money(id)+300,1); }
Doda każdemu graczowi 200hp i dodatkowe $300 , ponieważ nie ma żadnego ograniczenia przez instrukcję warunkową (if).
Napisano 19.02.2014 01:00
wlasnie ten admin user tez potrzebuje flage..
Nie mam pluginu bo chcialem zrobic w generayor VIP ale nie dziala....
chciałem:
4 skoki
wszystkie granaty
STATUS VIP w tabeli wynikow
i zeby pisalo VIP "NICK" wchodzi na server (u góry po prawej stronie )
i zeby pisalo co ma vip po wpisaniu /vip
Użytkownik piotrek18 edytował ten post 19.02.2014 01:01
Napisano 19.02.2014 08:13
Napisano 19.02.2014 08:32
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Autor tematu zbanowany
Jeśli się z tym nie zgadzasz,

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod nowy
Paczka perkow.perki Napisany przez NAVIK, 24.03.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
CoD Nowy
Plugin na małe mapy.Napisany przez NAVIK, 16.02.2025 ![]() |
|