Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Diablo Mod Core 1.2.1 Betaby DarkGL Problem z sql


Najlepsza odpowiedź damian1818, 18.02.2014 01:06

 

problem w tym że jest przypisy a na dbfree wczutuje klasy
sorki że link daje ale nie moga jakoś dodać plików
Zdjęcia

  Przejdź do postu


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 damian1818

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:20
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Chorzów
Offline

Napisano 17.02.2014 19:29

Witam mam problem z tym diablo "Diablo Mod Core 1.2.1 Betaby DarkGL" a dokladnie nie włanczają się klasy po wpisaniu say/klasa
Sql mam na proserwer.pl (zdalne połączenie dodane "adres ip serwa bez portu"
Modułu :wszystkie załaczone
w amxx.cfg nic nie wpisuwałem
w sql.cfg też nic nie robiłem
w plugins dopisałem diablo_nowe.amxx
diablomod.cfg
//sql
diablo_host host "46.29.19.160"
diablo_user user "p368124_kasta"	
diablo_pass pass "*****"
diablo_db db "p368124_diablo"
Co już próbowałem '
Zmiany hosta na : localhost,ares strony www (ale bez http tylko testest.pl)
Dałem też tak
diablo_host  "46.29.19.160"
diablo_user "p368124_kasta"	
diablo_pass  "*****"
diablo_db "p368124_diablo"
logi
L 02/17/2014 - 16:47:29: Log file started (file "cstrike/addons/amxmodx/configs/diablo.log") (game "cstrike") (amx "1.8.2-dev")L 02/17/2014 - 16:47:29: sqlStartHandle: Error on Table query: Unknown MySQL server host 'host' (1)L 02/17/2014 - 16:47:29: sqlStartHandle: Could not connect to SQL database.L 02/17/2014 - 16:47:59: sqlStartHandle: Error on Table query: Unknown MySQL server host 'host' (1)L 02/17/2014 - 16:47:59: sqlStartHandle: Could not connect to SQL database.L 02/17/2014 - 16:49:00: sqlStartHandle: Error on Table query: Access denied for user 'p368124_kasta'@'178.19.110.98' (using password: YES)L 02/17/2014 - 16:49:00: sqlStartHandle: Could not connect to SQL database.L 02/17/2014 - 17:13:59: sqlStartHandle: Error on Table query: Access denied for user 'p368124_kasta'@'178.19.110.98' (using password: YES)L 02/17/2014 - 17:13:59: sqlStartHandle: Could not connect to SQL database.L 02/17/2014 - 17:38:58: sqlStartHandle: Error on Table query: Access denied for user 'p368124_kasta'@'178.19.110.98' (using password: YES)L 02/17/2014 - 17:38:58: sqlStartHandle: Could not connect to SQL database.L 02/17/2014 - 18:03:57: sqlStartHandle: Error on Table query: Access denied for user 'p368124_kasta'@'178.19.110.98' (using password: YES)L 02/17/2014 - 18:03:57: sqlStartHandle: Could not connect to SQL database.L 02/17/2014 - 18:20:07: sqlStartHandle: Error on Table query: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2)L 02/17/2014 - 18:20:07: sqlStartHandle: Could not connect to SQL database.L 02/17/2014 - 18:20:41: sqlStartHandle: Error on Table query: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2)L 02/17/2014 - 18:20:41: sqlStartHandle: Could not connect to SQL database.L 02/17/2014 - 18:45:40: sqlStartHandle: Error on Table query: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2)L 02/17/2014 - 18:45:40: sqlStartHandle: Could not connect to SQL database.L 02/17/2014 - 19:10:39: sqlStartHandle: Error on Table query: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2)L 02/17/2014 - 19:10:39: sqlStartHandle: Could not connect to SQL database.
L 02/17/2014 - 00:54:38: Start of error session.L 02/17/2014 - 00:54:38: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140217.log")L 02/17/2014 - 00:54:38: Expected 0 parameters, got 1L 02/17/2014 - 00:54:38: [AMXX] Run time error 10 (plugin "diablo_nowe.amxx") (native "ExecuteForward") - debug not enabled!L 02/17/2014 - 00:54:38: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).L 02/17/2014 - 00:56:17: Start of error session.L 02/17/2014 - 00:56:17: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140217.log")L 02/17/2014 - 00:56:17: Expected 0 parameters, got 1L 02/17/2014 - 00:56:17: [AMXX] Run time error 10 (plugin "diablo_nowe.amxx") (native "ExecuteForward") - debug not enabled!L 02/17/2014 - 00:56:17: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).L 02/17/2014 - 00:57:47: Start of error session.L 02/17/2014 - 00:57:47: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140217.log")L 02/17/2014 - 00:57:47: Expected 0 parameters, got 1L 02/17/2014 - 00:57:47: [AMXX] Run time error 10 (plugin "diablo_nowe.amxx") (native "ExecuteForward") - debug not enabled!L 02/17/2014 - 00:57:47: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).L 02/17/2014 - 00:58:25: Start of error session.L 02/17/2014 - 00:58:25: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140217.log")L 02/17/2014 - 00:58:25: Expected 0 parameters, got 1L 02/17/2014 - 00:58:25: [AMXX] Run time error 10 (plugin "diablo_nowe.amxx") (native "ExecuteForward") - debug not enabled!L 02/17/2014 - 00:58:25: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).L 02/17/2014 - 01:07:48: Expected 0 parameters, got 1L 02/17/2014 - 01:07:48: [AMXX] Run time error 10 (plugin "diablo_nowe.amxx") (native "ExecuteForward") - debug not enabled!L 02/17/2014 - 01:07:48: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).L 02/17/2014 - 01:09:13: Start of error session.L 02/17/2014 - 01:09:13: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140217.log")L 02/17/2014 - 01:09:13: Expected 0 parameters, got 1L 02/17/2014 - 01:09:13: [AMXX] Run time error 10 (plugin "diablo_nowe.amxx") (native "ExecuteForward") - debug not enabled!L 02/17/2014 - 01:09:13: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).L 02/17/2014 - 01:14:14: Start of error session.L 02/17/2014 - 01:14:14: Info (map "de_cbble") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140217.log")L 02/17/2014 - 01:14:14: Expected 0 parameters, got 1L 02/17/2014 - 01:14:14: [AMXX] Run time error 10 (plugin "diablo_nowe.amxx") (native "ExecuteForward") - debug not enabled!L 02/17/2014 - 01:14:14: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).L 02/17/2014 - 01:24:19: Expected 0 parameters, got 1L 02/17/2014 - 01:24:19: [AMXX] Run time error 10 (plugin "diablo_nowe.amxx") (native "ExecuteForward") - debug not enabled!L 02/17/2014 - 01:24:19: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).L 02/17/2014 - 01:24:52: Start of error session.L 02/17/2014 - 01:24:52: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140217.log")L 02/17/2014 - 01:24:52: Expected 0 parameters, got 1L 02/17/2014 - 01:24:52: [AMXX] Run time error 10 (plugin "diablo_nowe.amxx") (native "ExecuteForward") - debug not enabled!L 02/17/2014 - 01:24:52: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).L 02/17/2014 - 01:25:51: Expected 0 parameters, got 1L 02/17/2014 - 01:25:51: [AMXX] Run time error 10 (plugin "diablo_nowe.amxx") (native "ExecuteForward") - debug not enabled!L 02/17/2014 - 01:25:51: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).L 02/17/2014 - 01:27:45: Start of error session.L 02/17/2014 - 01:27:45: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140217.log")L 02/17/2014 - 01:27:45: Expected 0 parameters, got 1L 02/17/2014 - 01:27:45: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "diablo_nowe.amxx")L 02/17/2014 - 01:27:45: [AMXX] Run time error 10: native error (native "ExecuteForward")L 02/17/2014 - 01:27:45: [AMXX]    [0] diablo_nowe.sma::ExecuteForwardIgnoreIntOneParam (line 4255)L 02/17/2014 - 01:27:45: [AMXX]    [1] diablo_nowe.sma::client_disconnect (line 2507)L 02/17/2014 - 01:30:28: Start of error session.L 02/17/2014 - 01:30:28: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140217.log")L 02/17/2014 - 01:30:28: Expected 0 parameters, got 1L 02/17/2014 - 01:30:28: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "diablo_nowe.amxx")L 02/17/2014 - 01:30:28: [AMXX] Run time error 10: native error (native "ExecuteForward")L 02/17/2014 - 01:30:28: [AMXX]    [0] diablo_nowe.sma::ExecuteForwardIgnoreIntOneParam (line 4255)L 02/17/2014 - 01:30:28: [AMXX]    [1] diablo_nowe.sma::client_disconnect (line 2507)L 02/17/2014 - 01:34:59: Start of error session.L 02/17/2014 - 01:34:59: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140217.log")L 02/17/2014 - 01:34:59: Expected 0 parameters, got 1L 02/17/2014 - 01:34:59: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "diablo_nowe.amxx")L 02/17/2014 - 01:34:59: [AMXX] Run time error 10: native error (native "ExecuteForward")L 02/17/2014 - 01:34:59: [AMXX]    [0] diablo_nowe.sma::ExecuteForwardIgnoreIntOneParam (line 4255)L 02/17/2014 - 01:34:59: [AMXX]    [1] diablo_nowe.sma::client_disconnect (line 2507)L 02/17/2014 - 01:35:27: Start of error session.L 02/17/2014 - 01:35:27: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140217.log")L 02/17/2014 - 01:35:27: Expected 0 parameters, got 1L 02/17/2014 - 01:35:27: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "diablo_nowe.amxx")L 02/17/2014 - 01:35:27: [AMXX] Run time error 10: native error (native "ExecuteForward")L 02/17/2014 - 01:35:27: [AMXX]    [0] diablo_nowe.sma::ExecuteForwardIgnoreIntOneParam (line 4255)L 02/17/2014 - 01:35:27: [AMXX]    [1] diablo_nowe.sma::client_disconnect (line 2507)L 02/17/2014 - 16:47:28: Start of error session.L 02/17/2014 - 16:47:28: Info (map "as_oilrig") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140217.log")L 02/17/2014 - 16:47:28: Expected 0 parameters, got 1L 02/17/2014 - 16:47:28: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "diablo_nowe.amxx")L 02/17/2014 - 16:47:28: [AMXX] Run time error 10: native error (native "ExecuteForward")L 02/17/2014 - 16:47:28: [AMXX]    [0] diablo_nowe.sma::ExecuteForwardIgnoreIntOneParam (line 4255)L 02/17/2014 - 16:47:28: [AMXX]    [1] diablo_nowe.sma::client_disconnect (line 2507)L 02/17/2014 - 16:47:58: Start of error session.L 02/17/2014 - 16:47:58: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140217.log")L 02/17/2014 - 16:47:58: Expected 0 parameters, got 1L 02/17/2014 - 16:47:58: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "diablo_nowe.amxx")L 02/17/2014 - 16:47:58: [AMXX] Run time error 10: native error (native "ExecuteForward")L 02/17/2014 - 16:47:58: [AMXX]    [0] diablo_nowe.sma::ExecuteForwardIgnoreIntOneParam (line 4255)L 02/17/2014 - 16:47:58: [AMXX]    [1] diablo_nowe.sma::client_disconnect (line 2507)L 02/17/2014 - 16:49:00: Start of error session.L 02/17/2014 - 16:49:00: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140217.log")L 02/17/2014 - 16:49:00: Expected 0 parameters, got 1L 02/17/2014 - 16:49:00: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "diablo_nowe.amxx")L 02/17/2014 - 16:49:00: [AMXX] Run time error 10: native error (native "ExecuteForward")L 02/17/2014 - 16:49:00: [AMXX]    [0] diablo_nowe.sma::ExecuteForwardIgnoreIntOneParam (line 4255)L 02/17/2014 - 16:49:00: [AMXX]    [1] diablo_nowe.sma::client_disconnect (line 2507)L 02/17/2014 - 16:50:49: Start of error session.L 02/17/2014 - 16:50:49: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140217.log")L 02/17/2014 - 16:50:49: Expected 0 parameters, got 1L 02/17/2014 - 16:50:49: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "diablo_nowe.amxx")L 02/17/2014 - 16:50:49: [AMXX] Run time error 10: native error (native "ExecuteForward")L 02/17/2014 - 16:50:49: [AMXX]    [0] diablo_nowe.sma::ExecuteForwardIgnoreIntOneParam (line 4255)L 02/17/2014 - 16:50:49: [AMXX]    [1] diablo_nowe.sma::client_disconnect (line 2507)L 02/17/2014 - 18:20:07: Start of error session.L 02/17/2014 - 18:20:07: Info (map "cs_assault") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140217.log")L 02/17/2014 - 18:20:07: Expected 0 parameters, got 1L 02/17/2014 - 18:20:07: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "diablo_nowe.amxx")L 02/17/2014 - 18:20:07: [AMXX] Run time error 10: native error (native "ExecuteForward")L 02/17/2014 - 18:20:07: [AMXX]    [0] diablo_nowe.sma::ExecuteForwardIgnoreIntOneParam (line 4255)L 02/17/2014 - 18:20:07: [AMXX]    [1] diablo_nowe.sma::client_disconnect (line 2507)L 02/17/2014 - 18:20:41: Start of error session.L 02/17/2014 - 18:20:41: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140217.log")L 02/17/2014 - 18:20:41: Expected 0 parameters, got 1L 02/17/2014 - 18:20:41: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "diablo_nowe.amxx")L 02/17/2014 - 18:20:41: [AMXX] Run time error 10: native error (native "ExecuteForward")L 02/17/2014 - 18:20:41: [AMXX]    [0] diablo_nowe.sma::ExecuteForwardIgnoreIntOneParam (line 4255)L 02/17/2014 - 18:20:41: [AMXX]    [1] diablo_nowe.sma::client_disconnect (line 2507)L 02/17/2014 - 18:21:26: Start of error session.L 02/17/2014 - 18:21:26: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140217.log")L 02/17/2014 - 18:21:26: Expected 0 parameters, got 1L 02/17/2014 - 18:21:26: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "diablo_nowe.amxx")L 02/17/2014 - 18:21:26: [AMXX] Run time error 10: native error (native "ExecuteForward")L 02/17/2014 - 18:21:26: [AMXX]    [0] diablo_nowe.sma::ExecuteForwardIgnoreIntOneParam (line 4255)L 02/17/2014 - 18:21:26: [AMXX]    [1] diablo_nowe.sma::client_disconnect (line 2507)

Użytkownik damian1818 edytował ten post 17.02.2014 19:39

  • +
  • -
  • 0

#2 dEAL'

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:137
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 17.02.2014 19:43

zrob na db4free tam mi dziala :)
Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa.

#3 SQR3BYK

    Początkujący

  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:17
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Sochaczew
Offline

Napisano 17.02.2014 19:44

Zmień nazwę pluginu:

diablo_nowe.amxx

 

na

 

diablo_nowe.amxx.debug

 

Wycinek: 

[AMXX] Displaying debug trace (plugin "diablo_nowe.amxx")

 



#4 damian1818

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:20
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Chorzów
Offline

Napisano 17.02.2014 19:53

diablo_nowe.amxx.debug dodane nadal to samo a czy sqlite ma być off czy jak i czy w amxx.cfg i sql.cfg dopisać cza ?
  • +
  • -
  • 0

#5 damian1818

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:20
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Chorzów
Offline

Napisano 18.02.2014 00:42

Teraz mam takie logi sql wpisany w amx.cfg i diablomod.cfg diablo_host "46.29.19.160" diablo_user "p368124_diablo" diablo_pass "****" diablo_db "p368124_diablo"
'p368124_diablo'@'178.19.110.98' (using password: YES)
L 02/17/2014 - 23:53:32: sqlStartHandle: Could not connect to SQL database.
L 02/18/2014 - 00:18:31: sqlStartHandle: Error on Table query: Access denied for user 'p368124_diablo'@'178.19.110.98' (using password: YES)
L 02/18/2014 - 00:18:31: sqlStartHandle: Could not connect to SQL database.
L 02/18/2014 - 00:43:30: sqlStartHandle: Error on Table query: Access denied for user 'p368124_diablo'@'178.19.110.98' (using password: YES)
L 02/18/2014 - 00:43:30: sqlStartHandle: Could not connect to SQL database.

  • +
  • -
  • 0

#6 glut

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 931
Master

  • Postów:2073
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Namysłów
Offline

Napisano 18.02.2014 00:44

Nie przypisałeś użytkownika do bazy danych :)
  • +
  • -
  • 0

Nie pomagam za darmo na PW/GG/Steam od tego jest forum

 

TP Game + RR

 

Znak rozpoznawczy :coto:


#7 damian1818

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:20
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Chorzów
Offline

Napisano 18.02.2014 00:56

problem w tym że jest przypisy a na db4free wczytuje ale jak wybiora klasa pisze

[ DiabloMOD ] Wszystkie skille klasy zostana zaladowane przy ponownym odrodzeniu !
i rudna sie skonczy i zajs musza klase wybrać
sorki że link daje ale nie moga jakoś dodać plików
sorki za duplikat posta
Zdjęcia

Użytkownik damian1818 edytował ten post 18.02.2014 01:15

  • +
  • -
  • 0

#8 damian1818

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:20
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Chorzów
Offline

Napisano 18.02.2014 01:06   Najlepsza odpowiedź

 

problem w tym że jest przypisy a na dbfree wczutuje klasy
sorki że link daje ale nie moga jakoś dodać plików
Zdjęcia

 
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych