Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Tekstury


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Diabelko

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:33
Offline

Napisano 26.07.2009 09:18

Kiedyś pisałem temat z prośbą o napisanie pluginu, który pomógłby w walce z tym (tutaj link do tematu http://amxx.pl/topic...ury-vt11511.htm).

Faktycznie, wszystko działało, ale ani ja, ani twórca nie przewidzieliśmy chyba jednej rzeczy. Wstawianie tam obrazków. Tekst pokazuje dokładnie, ale obrazków nie. I moje pytanie brzmi - czy to jest błąd w kodzie pluginu, czy może ja coś robię źle? Bo zdjęcia wrzucam do tego samego folderu jak w normalnym html-u i specjalnie na przeglądarkę wrzucałem i wszystko pokazuje ładnie, pięknie ślicznie.

Ewentualnie mogę podać źródło tego co robię.
<html>
<body bgcolor=#444444 text=#FFA500>
<center>
<img src=ananas.jpg>






<font size=4>Miejsca zakazane na mapie de_dust2:</font>




<img src=de_dust2_1.png>




<img src=de_dust2_2.png>




<img src=de_dust2_3.png>




<img src=de_dust2_4.png>
</center>
</body>
</html>

  • +
  • -
  • 0

#2 wizu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 224
Profesjonalista

  • Postów:1217
  • GG:
  • Lokalizacja:Sanok
Offline

Napisano 26.07.2009 09:20

Nie wczyta Ci zdjęć z serwera na którym stoi cs.
Musisz zdjęcie wrzucić na jakiś serwer typu wgrajfoto.pl i podać pełny link w src.
  • +
  • -
  • 0

#3 Diabelko

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:33
Offline

Napisano 26.07.2009 09:44

Działa. Dzięki i sorry za własną głupotę :P
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych