Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Model na flage


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 skunew

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:186
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 16.02.2014 00:14

Witam

Mam problem posiadam plugin by zmienić model dla vipa (flaga t) jednak nie dziala. Robi taki blad ze vip tt wyglada ja ct i odwrotnie 

#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#include <cstrike>

public plugin_init() {
        register_plugin("AMX Admin Model", "1.1.1", "whitemike")
        register_event("ResetHUD", "resetModel", "b")
        return PLUGIN_CONTINUE
}

public plugin_precache() {
        precache_model("models/player/csclubvipp_cte/csclubct.mdl")
        precache_model("models/player/csclubvipp_te/csclubtt.mdl")

        return PLUGIN_CONTINUE
}

public resetModel(id, level, cid) {
        if (get_user_flags(id) & ADMIN_LEVEL_H) {
                new CsTeams:userTeam = cs_get_user_team(id)
                if (userTeam == CS_TEAM_T) {
                        cs_set_user_model(id, "csclubtt")
                }
                else if(userTeam == CS_TEAM_CT) {
                        cs_set_user_model(id, "csclubct")
                }
                else {
                        cs_reset_user_model(id)
                }
        }

        return PLUGIN_CONTINUE
}


  • +
  • -
  • 0

Pomogłem? Kliknij: rep_up.png

 

b_350_20_690849_260738_FFFFFF_000000.png


#2 IceBaRa

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:113
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 16.02.2014 02:03

Nie wiem czy wiesz ale Folder i model musi miec taka sama nazwe zeby dzialal :) wiec zmien

precache_model("models/player/csclubtt/csclubtt.mdl")

precache_model("models/player/csclubct/csclubct.mdl")


ZAPRASZAM NA MOJE SERWERY:

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png


#3 skunew

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:186
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 16.02.2014 21:00

Wlasnie już to ogarnalem. Zdziwilem sie :D dzięki za odpowiedź!


  • +
  • -
  • 0

Pomogłem? Kliknij: rep_up.png

 

b_350_20_690849_260738_FFFFFF_000000.png





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych