Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[Problem]Nie moge wejśc na serwer


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
14 odpowiedzi w tym temacie

#1 Toniu

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Czarnowo
Offline

Napisano 15.02.2014 19:24

Witam kupiłem serwer na fps max i nie moge wejśc na serwer amx mod oraz metamod jest zainstalowany.Proszę pomocy nie wiem czy to pomoże:LoadLibrary failed on ./cstrike/addons/metamod/dlls/metamod.so: ./cstrike/addons/metamod/dlls/metamod.so: cannot open shared object file: No such file or directory
Host_Error: Couldn't get DLL API from ./cstrike/addons/metamod/dlls/metamod.so!
FATAL ERROR (shutting down): Host_Error: Couldn't get DLL API from ./cstrike/addons/metamod/dlls/metamod.so!

email debug.log to linux@valvesoftware.com
sob, 15 lut 2014, 19:25:08 CET: Server restart in 10 seconds

Console initialized.
Using breakpad crash handler
Setting breakpad minidump AppID = 10
Forcing breakpad minidump interfaces to load
dlopen failed trying to load:
/home/s365/.steam/sdk32/steamclient.so
with error:
/home/s365/.steam/sdk32/steamclient.so: cannot open shared object file: No such file or directory
Looking up breakpad interfaces from steamclient
Calling BreakpadMiniDumpSystemInit
Protocol version 48
Exe version 1.1.2.7/Stdio (cstrike)
Exe build: 14:59:14 Feb 13 2013 (5956)
STEAM Auth Server
Server IP address 88.199.98.117:27018
LoadLibrary failed on ./cstrike/addons/metamod/dlls/metamod.so: ./cstrike/addons/metamod/dlls/metamod.so: cannot open shared object file: No such file or directory
Host_Error: Couldn't get DLL API from ./cstrike/addons/metamod/dlls/metamod.so!
FATAL ERROR (shutting down): Host_Error: Couldn't get DLL API from ./cstrike/addons/metamod/dlls/metamod.so!

email debug.log to linux@valvesoftware.com
sob, 15 lut 2014, 19:25:18 CET: Server restart in 10 seconds

Console initialized.
Using breakpad crash handler
Setting breakpad minidump AppID = 10
Forcing breakpad minidump interfaces to load
dlopen failed trying to load:
/home/s365/.steam/sdk32/steamclient.so
with error:
/home/s365/.steam/sdk32/steamclient.so: cannot open shared object file: No such file or directory
Looking up breakpad interfaces from steamclient
Calling BreakpadMiniDumpSystemInit
Protocol version 48
Exe version 1.1.2.7/Stdio (cstrike)
Exe build: 14:59:14 Feb 13 2013 (5956)
STEAM Auth Server
Server IP address 88.199.98.117:27018
LoadLibrary failed on ./cstrike/addons/metamod/dlls/metamod.so: ./cstrike/addons/metamod/dlls/metamod.so: cannot open shared object file: No such file or directory
Host_Error: Couldn't get DLL API from ./cstrike/addons/metamod/dlls/metamod.so!
FATAL ERROR (shutting down): Host_Error: Couldn't get DLL API from ./cstrike/addons/metamod/dlls/metamod.so!

email debug.log to linux@valvesoftware.com
sob, 15 lut 2014, 19:25:28 CET: Server restart in 10 seconds


  • +
  • -
  • 0

#2 Spikers

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 24
Życzliwy

  • Postów:100
  • GG:
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Zabrze
Offline

Napisano 15.02.2014 19:26

zrob reinstalla, moze nie wszystko sie zainstalowalo dobrze, a jak nie bedzie smigalo to zglos to

 

sprobuj jednak jeszcze plik z linka wrzucić do addons/metamod/dlls

http://www42.zippysh...95017/file.html

 


Użytkownik Spikers edytował ten post 15.02.2014 19:28

  • +
  • -
  • 2


b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_1A5DEE_1A5DEE.png
b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_1A5DEE_1A5DEE.png


Zapraszam serdecznie na nasze forum XMMO.eu!


#3 Toniu

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Czarnowo
Offline

Napisano 15.02.2014 19:32

nie działało zrobiłem reinstal i sprawdze


  • +
  • -
  • 0

#4 Toniu

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Czarnowo
Offline

Napisano 15.02.2014 19:35

teraz nawet strona nie chce mi działać jak kliknolem reinstal


  • +
  • -
  • 0

#5 Spikers

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 24
Życzliwy

  • Postów:100
  • GG:
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Zabrze
Offline

Napisano 15.02.2014 19:35

nie działało zrobiłem reinstal i sprawdze

 

jesli po reinstallu nie bedzie dzialac jak nalezy to skopiuj folder metamod na pulpit z cstrike/addons/ i nastepnie usun z ftp.

z załącznika wypakuj do folderu addons i zrestartuj serwer.

 

PS: czy po wklejuniu pliku, ktory uniescilem w poprzednim poscie zrobiles restarta serwera?

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 2


b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_1A5DEE_1A5DEE.png
b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_1A5DEE_1A5DEE.png


Zapraszam serdecznie na nasze forum XMMO.eu!


#6 Toniu

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Czarnowo
Offline

Napisano 15.02.2014 19:35


PS: czy po wklejuniu pliku, ktory uniescilem w poprzednim poscie zrobiles restarta serwera?

 

Tak


  • +
  • -
  • 0

#7 Spikers

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 24
Życzliwy

  • Postów:100
  • GG:
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Zabrze
Offline

Napisano 15.02.2014 19:37


teraz nawet strona nie chce mi działać jak kliknolem reinstal

 

skoro nie dziala ci panel z cs max gdzie mozesz reinstalla zrobić to musisz poczekać. Możliwe, że trwają jakieś prace na tej stronie


Użytkownik Spikers edytował ten post 15.02.2014 19:39

  • +
  • -
  • 2


b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_1A5DEE_1A5DEE.png
b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_1A5DEE_1A5DEE.png


Zapraszam serdecznie na nasze forum XMMO.eu!


#8 Toniu

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Czarnowo
Offline

Napisano 15.02.2014 19:39

może tak ale jak był panel i mapa to pisał bodajże d/b czy jakoś tak i nie mogłem się połączyc na serwer na liście go nie było próbowałem przez konsle ale nic


  • +
  • -
  • 0

#9 Spikers

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 24
Życzliwy

  • Postów:100
  • GG:
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Zabrze
Offline

Napisano 15.02.2014 19:41

kliknij "start" by serwer włączyć.


Użytkownik Spikers edytował ten post 15.02.2014 19:41

  • +
  • -
  • 1


b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_1A5DEE_1A5DEE.png
b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_1A5DEE_1A5DEE.png


Zapraszam serdecznie na nasze forum XMMO.eu!


#10 Toniu

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Czarnowo
Offline

Napisano 15.02.2014 19:42

nie rozumiem bo jestem nowy mniej więcej


  • +
  • -
  • 0

#11 Spikers

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 24
Życzliwy

  • Postów:100
  • GG:
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Zabrze
Offline

Napisano 15.02.2014 19:46

wejdz w edytuj serwer i nacisnij Start. poczekaj pare sekund i jak wyskoczy okienko, że serwer został uruchomiony pomyślnie kliknij w nie i spróbuj wejść na serwer.


Użytkownik Spikers edytował ten post 15.02.2014 19:59

  • +
  • -
  • 0


b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_1A5DEE_1A5DEE.png
b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_1A5DEE_1A5DEE.png


Zapraszam serdecznie na nasze forum XMMO.eu!


#12 Toniu

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Czarnowo
Offline

Napisano 15.02.2014 19:58

ale własnie o to chodzi że strona nie chce się wczytać


  • +
  • -
  • 0

#13 Spikers

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 24
Życzliwy

  • Postów:100
  • GG:
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Zabrze
Offline

Napisano 15.02.2014 20:01

ale własnie o to chodzi że strona nie chce się wczytać

 

przed chwilą założyłem konto na fps max i miałem panel i całą resztę.

Na to, że strona ci się nie wczytuję nic nie mogę poradzić. Możesz na nowo uruchomić przeglądarkę lub po czasie jak strona ci nadal dzialać nie będzie skontaktować się z administracją i wyjaśnić problem


  • +
  • -
  • 0


b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_1A5DEE_1A5DEE.png
b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_1A5DEE_1A5DEE.png


Zapraszam serdecznie na nasze forum XMMO.eu!


#14 Toniu

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Czarnowo
Offline

Napisano 15.02.2014 20:52

kliknij "start" by serwer włączyć.

 


amx już był zainstalowany tylko doinstalowałem metamod ale w panelu nie ma mapy na serwie co z tym zrobić serwer jest włączony


Użytkownik Toniu edytował ten post 15.02.2014 20:52

  • +
  • -
  • 0

#15 Spikers

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 24
Życzliwy

  • Postów:100
  • GG:
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Zabrze
Offline

Napisano 15.02.2014 21:36

Wejdz w cstrike/maps - zobacz czy sa mapy (*.bsp)
Wejdz w mapcycle.txt cstrike/ zobacz czy nazwy map sa wpisane
Wejdz w maps.cfg cstrike/addons/amxmodx/config zobacz czy sa wpisane nazwy map
  • +
  • -
  • 0


b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_1A5DEE_1A5DEE.png
b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_1A5DEE_1A5DEE.png


Zapraszam serdecznie na nasze forum XMMO.eu!





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych