Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
Silnik

Prośba o nowy silnik

silnik

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Stryjo

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:32
  • Lokalizacja:yyy
Offline

Napisano 12.02.2014 13:49

Witam. Poszukuję dobrego silnika który działałby prawidłowo z tą paczką.

http://amxx.pl/topic...-cod-by-mentos/

 

 

Silnik w tej paczce nie działa  niestety. Na początku nie czytało w ogóle klas ale zauważyłem że w pluginach jest wszystko z małych liter , a w plugins-codmod.ini było z dużej. Przeprawiem na wszystko z małej i nie ma już błędów w klasach, ale nie pokazuje serwera na liście w csie i nie da się połączyć z serwerem.

 

L 02/12/2014 - 13:39:56: Start of error session.
L 02/12/2014 - 13:39:56: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140212.log")
L 02/12/2014 - 13:39:56: [AMXX] Run time error 4 (plugin "qtm_codmod.amxx") - debug not enabled!
L 02/12/2014 - 13:39:56: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).


  • +
  • -
  • 0

#2 Pastel

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:28
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Piła
Offline

Napisano 12.02.2014 13:54

Ja używam tego http://amxx.pl/topic...dmod-by-sajjuk/ i też wszystko wzięte z tej paczki i mi działa :P


Użytkownik Pastel edytował ten post 12.02.2014 13:54

  • +
  • -
  • 0

b_350_20_081069_071738_FFFFFF_FFFFFF.png


#3 M4RV1N

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 139
Zaawansowany

  • Postów:344
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Andrzej
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 12.02.2014 14:56

L 02/12/2014 - 13:39:56: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).

Dodaj "debug" po nazwie pluginu w plugins.ini ...


Użytkownik M4RV1N edytował ten post 12.02.2014 14:56

  • +
  • -
  • 0

#4 Stryjo

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:32
  • Lokalizacja:yyy
Offline

Napisano 12.02.2014 15:34

nie działa nadal ...


  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: silnik

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych